guvernul usl poate impozita mai mult

Miercuri, 30 Octombrie 2013 | 1 Comentariu

Ultima ispravă este demnă de nişte oameni competenţi. Astfel, guvernul USL are de gând să impoziteze parcările şi piscinele. Cu piscinele e clar că trebuie impozitate, pentru că burghejii care îşi permit să-şi facă piscină trebuie să plătească, fir-ar mama lor a naibii de burgheji care sunt ei. Acum că vor lua piscinele la metru cub sau la metru pătrat, e o chestiune care se va clarifica în normele de aplicare. Şi buda din fundul curţii e tot un soi de piscină …

buda-eco-fundul-curtii

Cât despre parcări, deja nu mi-e clar. Daca eu am în curte un loc de parcat maşina, cum anume îl impozitezi? Nu plătesc deja impozit pe acel teren? Dacă o societate comercială are parc auto şi are parcare, ea plăteşte automat impozit pe terenul pe care parchează maşinile. O să-i ia bani în plus pentru că pe locul acela parchează maşinile firmei? Dar dacă parchează bicicletele angajaţilor, tot parcare este?

Evaziunea fiscală se face centralizat, cu voie de la ANAF şi cu sprijin nemijlocit de la unii procurori, iar ei umblă să ia pielea de pe cei care plătesc oricum de le sar capacele.

Un comentariu la “guvernul usl poate impozita mai mult

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.