guvernul ungureanu a cazut

Vineri, 27 Aprilie 2012 | 0 Comentarii

Scriam acum câteva zile despre moţiunea de cenzură a USL şi despre faptul că, la momentul depunerii, nu exista absolut nici o şansă ca ea să fie votată în parlament.

Dar iată că astăzi moţiunea de cenzură a trecut de parlament, fiind votată de 235 de parlamentari.

Circul oferit de parlamentarii români, în special de către cei de la PDL, a fost total. Madam Udrea a ameninţat-o pe Sorina Plăcintă cu dosare penale, în direct, de la tribuna parlamentului. Ulterior s-a deplasat în banca în care stătea cea ameninţată şi a continuat circul. Dna. Plăcintă nu e uşă de biserică, dar sub amenintările lui Udrea a cedat nervos şi a început să plângă. În transmisiune directă, pe toate posturile de televiziune din România.

placinta_plange_in_parlament

Boc persistă în aroganţa-i caracteristică si, din punctul meu de vedere, este doar prost. Nu cred că el crede sincer aberaţiile pe care le debitează. Că PDL s-a curăţat, că e foarte bine că unii din PDL au plecat la USL şi altele.

Băsescu trebuie să nominalizeze un premier. Au început consultările cu partidele politice. La Cotroceni se decide soarta ţării. Între timp cursul valutar îşi face de cap, astăzi depaşind 4,39 RON/EUR. Cei care tranzacţionează pe Forex au anticipat faptul că moţiunea va fi votată ?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.