greaţă e numele meu

Vineri, 14 Noiembrie 2014 | 1 Comentariu

Cum să o pui pe asta să glăsuiască în numele tău? Şi cât de greţos poate să fie să spui că “a fugit”? Nu a fugit nicăieri, pur şi simplu nu a vrut să vină să-l întrebe nimic pastorul.

vaca-cabina-psd

Asta-i aia care era cu “nu eşti un om complet dacă nu ai făcut un copil”. Marş mă!

Bonus: SOV, în puşcărie fiind, spune nişte lucruri. La câte a văzut şi la câte conexiuni are încă, cred că merită cel puţin citit punctul lui de vedere. E o părere de om inteligent.

Foarte interesant mi s-a părut un lucru pe care l-am remarcat şi eu la acel moment:

Pot admite ca este un om cinstit, ca imobilele pe care le detine provin din mici speculatii imobiliare, salarii si meditatii pe parcursul a 25 de ani. Dar nu pot admite ca un personaj care vrea sa-mi conduca destinul familiei in calitate de presedinte al tarii nu este capabil sa imi spuna toate acestea cursiv si credibil, ci, pus sub o minima presiune din partea presei, devine incapabil sa reactioneze inteligent. Ce se face cand rusii – maestrii ai presiunii – sau chinezii sau americanii vor pune presiune pe el?

Ce va face? Păi e foarte simplu:

Un comentariu la “greaţă e numele meu

 1. Maria a comentat:

  Dna. Firea-Pandele e pusa si ea acolo ca deh Antena3 a muncit din greu sa ajute PSD-ul totii anii acestia.
  Acum insa atat antenele cat si blogul lui Mirciulica Badea a cam scazut in audiente, blogul e chiar penibil, a ajuns la sub 1500 de vizite pe zi desi inainte cand se luptau ei cu Basescu avea si 20.000.
  Ce sa faci, vremurile trec si oamenii se mai desteapta la realitate.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.