google a scazut spectaculos

Miercuri, 24 Octombrie 2012 | 1 Comentariu

Acţiunile Goolgle s-au prăbuşit la sfărşitul săptămânii trecute. Motivul pare să fie legat de o bâlbâială în momentul anunţării rezultatelor financiare pentru trimestrul 3. Scăderea a provocat inclusiv sistarea tranzacţionării, fără însă un efect major – acţiunile au scăzut peste 13% în doar câteva ore.

actiuni_google_18_oct_2012

Nici acţiunile Facebook nu fac prea bine, scăderea fiind de mai mult de 50% de la valoarea de la momentul listării pe bursă. O acţiune Facebook valorează acum 19USD, faţă de 38USD în prima lor zi pe bursă.

Pentru mine reprezintă un mister motivul pentru care acţiunile Apple au crescut de la 82USD în 12 Ianuarie 2009 la peste 700USD la 17 septembrie 2012. Misterul se va spulbera în momentul în care Apple se va prăbuşi la fel de misterios precum au crescut … aparent fără nici un motiv.

Un comentariu la “google a scazut spectaculos

  1. Mihaela a comentat:

    Probabil “imprimeurul” de la Google e din specia “inginerul de la marketing”: http://trends.levif.be/economie/opinion/chronique-economique/un-clic-a-20-milliards-de-dollars/opinie-4000197131546.htm#
    Ca de obicei, fraza de la sfârsit mi se pare geniala: “Traim vremuri atât de nebune încât aproape ca strigam c-a venit sfârsitul lumii atunci când o companie face numai 2 miliarde de dolari profit!”

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.