gandul.info a decis preşedintele

Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014 | 0 Comentarii

Adrian Sârbu, fost şef la CME peste PROTV şi maneliştii promovaţi de acest post, l-a pus preşedinte pe Iohannis. Mai precis, la un sondaj organizat printre cititorii site-ului gandul.info, 42.463 de posesori de cont Facebook au votat pentru PDL.

iohannis-sustinut-pdl-basescu

Ceea ce nu e tocmai rău, mai ales că PDL este un partid al tinerilor, un partid care susţine un candidat reprezentant al clasei de mijloc, om care a lucrat doar la stat şi se plimbă cu maşină BMW pusă la dispoziţie, gratuit, de un om de afaceri foarte important.

adrian-sarbu-iohannis-presedinte

Mai are rost să mergem la vot mâine? Cred ca are, mai ales că 42.000 nu înseamnă nimic. Merge aşa, de o mică manipulare, cel mult. Similară cu intoxicarea lansată, atât de neprofesionist, acum 2 zile.

Şi nu, Angeka Merkel nu a venit la Sibiu, pentru că nici nu cred că s-a gândit vreodată la asta. Iohannis zice că i-a trimis o scrisoare doamna cancelar, scrisoare din textul căreia reiese foarte clar că îl susţine:

Stimate domnule Iohannis,

Am aflat cu bucurie faptul că veţi candida la alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie din partea Alianţei Creştin Liberale. Cetăţenii români regăsesc în candidatura dumneavoastră o serie de virtuţi care în Europa sunt foarte apreciate. Ca primar al oraşului transilvănean Sibiu aţi dovedit competenţe administrative şi spirit european autentic. Prin trecerea PNL la popularii europeni şi prin alianţa încheiată cu PDL aţi reuşit să creaţi o forţă puternică a clasei de mijloc. Vă doresc multă determinare şi energie şi sper într-o victorie a dvs. şi a Alianţei Creştin Liberale.

Deci doamna Merkel ştie că “cetăţenii români regăsesc” … Nu se poate mă, eu credeam că ea ne va comunica ce gândesc cetăţenii germani despre candidatura lui Iohannis, dar se vede treaba că ea nu-şi permite să vorbească în numele cetăţenilor germani, ci în numele celor români.

P.S. Aşa faci şi un mic audit al numărului de cititori. Câţi dintre cei care au citit au dat click, mai ales că se ştie care este poziţia deontologilor de acolo şi pe cine susţin ei. V-aţi prins, da?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.