gabi firea este însărcinată

Joi, 9 Octombrie 2014 | 3 Comentarii

-Ați spus că domnul Ponta este un bun familist, ceea ce nu este cazul domnului Iohannis. Îi reproșați că nu ar fi un bun familist?

Firea: ”Din punctul meu de vedere a fi un bun familist înseamnă nu doar a fi căsătorit, ci și a avea copii. Eu însămi dacă Dumnezeu nu mă ajuta să am doi copii și acum să fiu din nou însărcinată, vă spun sincer că aș fi înfiat, pentru că eu nu concep viața fără copii. Nu ești un om complet fără să crești un copil și consider că mai ales acea afirmație pe care poate a făcut-o să spunem din greșeală, dar ea rămâne în spațiul public, și anume că neinvestind în educația copiilor a investit în imobiliare, domnul Iohannis practic a spus ceea ce gândea, că într-un fel pune mai mult preț pe investiția în imobiliare, decât în educația copiilor. M-am referit la faptul că Victor Ponta este un bun familist din această perspectivă, este căsătorit, are un băiat, Andrei, are o fetiță, Irina, și sunt convinsă că își mai doresc Daciana și Victor copii și eu le urez, ca mamă acum și al treilea deja copilaș să mai aibă și ei”

După standardele madamei, Tăriceanu e cel mai complet, e la a 5-a nevastă.

gabi-firea-vaca-cu-cabina

-Deci dv nu-i reproșați că nu a făcut copii, ci faptul că nu a înfiat copii….

Firea: ”Nu toată lumea poate să aibă în mod natural copii, pentru că pot să apară probleme de sănătate, dar poți să înfiezi un copil, dacă vrei să ai o familie completă din toate punctele de vedere. Și mai ales, din pespectiva financiară nu cred că se punea problema ca familia Iohannis să nu poată să îngrijească unul- doi copii. Eu vă spun sincer că am prieteni de familie care nu au putut avea în mod natural, biologic, copii din motive de sănătate și au înfiat (…) pentru că un părinte este mult mai atent, mult mai sensibil, la viața celor din jur pentru că se gândește la propriii copii. Un om, din punctul meu de vedere, este mult mai bun la suflet atunci când crește un copil de la primele zile până la maturitate. Sunt niște etape ale vieții pe care un om fără copii, un om care trăiește într-o casă rece, fără să se audă gânguritul bebelușilor, primii pași, primele note de la școală, nu are cum să le simtă. Și îți marchează psihologic întreaga existență acest fapt”

O casă rece, suflet de copil, etc. Nu ştiu dacă mai este de comentat ceva. Observaţi că declaraţiile reprezintă punctul de vedere oficial al PSD, clipul find postat pe contul partidului pe Youtube.

3 comentarii la “gabi firea este însărcinată

 1. Avatar:) a comentat:

  Familista care arunca prima cu piatra: Tudor Stefan Firea, fiul senatorului PSD Gabriela Firea, si-a dezamagit familia dupa ce nu a reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat. Mai mult, Tudor a obtinut niste note extrem de mici: 1,2 la proba scrisa de limba si literatura romana, 5,15 la istorie si 3,6 la sociologie. See more at: http://www.obiectiv.info/fiul-senatorului-psd-gabriela-firea-a-picat-examenul-de-bacalaureat-cu-note-de-1_48778.html#sthash.qWZBCrka.dpuf

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Am citit şi eu şi mă gândeam cam după câţi copii şi câte divorţuri consideră doamna că eşti un om complet.

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.