free gica

Luni, 10 Martie 2014 | 1 Comentariu

Aseară Mihai Gâdea a combătut puternic, împreună cu Mugur Ciuvică, pentru eliberarea lui Gică. Gică Popescu. Baciul. Căpitanul. Campionul. Omul. Suma pusă în joc a fost mică, în studio fiind doar un singur invitat. Nişte fotbalişti au imprimat pe tricouri “Free Gică”, în semn de solidaritate cu Gică.

free-gica-popescu

Victor Ponta nu a rezistat şi a declarat că dacă ar fi preşedinte l-ar graţia pe Gică Popescu, pentru câte a făcut pentru România. Argumentul lui a fost zdrobitor:

“M-a dezgustat ura oarbă, stupidă, văzută la unii comentatori care au vrut să ajungă toţi în închisoare. Ce cîştigă statul din faptul că Gică Popescu stă în închisoare? Nu ştiu ce va face preşedintele. Eu ştiu ce aş face eu, dacă aş fi preşedinte: da, l-aş graţia”.

Nu câştigă nimic, dar pe acelaşi principiu nu câştigă nimic nici dacă stă la puşcărie un violator, un criminal în serie, etc. Nu cred că asta e logică de procuror, pentru că Ponta este la bază procuror.

Pariu că atunci când a spuns asta s-a gândit la Adrian Năstase? Nu cumva tot scandalul ăsta e ţinut artificial pentru ca opinia publică să nu mai reacţioneze deloc la graţierea unor alţi deţinuţi celebri atunci când un cadidat de la PSD va câştiga alegerile prezidenţiale?

Vom afla curând!

Un comentariu la “free gica

  1. AvatarOvidiu a comentat:

    Dupa modelul : de ce sa nu folosim orice ocazie de a pune presiune pe adversarul politic sa ia o decizie controversata?

    “Eu, daca as fi presedinte l-as gratia” , dar Ponta nu e, Antonescu nu e, dar cu cat se face mai multa furtuna mediatica, cu cat se divizeaza mai multe pareri in da si nu, cu atat mai nepopulara va fi decizia Presedintelui, indeferent care va fi.

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.