fotografia pasiune de ofiţer sri

Vineri, 9 August 2013 | 0 Comentarii

Un ofiţer SRI, teoretic aflat în timpul liber, l-a filmat şi fotografiat pe primarul din Miercurea Ciuc, în holul unui hotel. Primarul era cu nişte oameni străini, aflaţi în vizită în ţara noastră.

ofiter_sri_filmand

De aici însă lucrurile au luat o turnură neaşteptată. Omul fotografiat s-a simţit lezat şi l-a fugărit pe ofiţerul SRI aflat în timpul liber.

“Primarul fiind sportiv, a fugit dupa el, de la hotel pana in Piata Centrala. Vreun kilometru pentru ca individul nu a putut mai mult. A alunecat si a cazut. Primarul l-a prins, a cerut ajutorul oamenilor si a chemat politia”.

“Este vorba despre un ofiter al SRI care se afla in timpul liber, intr-un loc public. Nu se afla in vreo misiune a Serviciului. De altfel, am inteles ca filma cu un telefon personal, in mod public. Din cate am inteles, a fost lovit destul de puternic la cap, a fost internat la Miercurea Ciuc si apoi a fost transferat la Spitalul Militar din Brasov. Asteptam sa vedem despre ce a fost vorba, este o ancheta in desfasurare a procurorilor, pentru violenta si vatamare corporala, inteleg ca ar fi disparut si o borseta cu acte si carduri bancare. Bineinteles ca, in functie de ce spun procurorii, vom declansa si noi o ancheta interna la SRI”, a declarat, pentru “Gandul”, Sorin Sava.

Se pot pune mai multe întrebări, prima şi cea mai importantă fiind una foarte simplă: “Cum îi angajaţi?”

Sigur, e greu de crezut că omul s-a apucat de capul lui să facă fotografii, fără să i se ordone asta. Iar dacă i s-a ordonat, nu i s-a comunicat că operaţiunea nu se face cu telefonul mobil la vedere? Fii profesionist, ce dracu!

Citiţi mai multe aici.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.