fetele cer să fie violate

Marţi, 21 Iulie 2015 | 1 Comentariu

Aşa spun ăştia din clip. Şi-o cer, moda e de vină, poartă fuste scurte, umblă bete, etc.

Sistemul dictatorial era mai bun. Cel puţin din punct de vedere al violurilor. Cică.

viol-fusta-scurta

Totul porneşte de aici:

Cei șapte tineri din Vaslui, Burada Silviu Ovidiu, Avădanei Silviu, Burlacu Paul Andrei, Bolboceanu Petrică Ionuţ, Boicu Ionuţ Bogdan, Rotaru Alin Dumitru și Surleac Ioan sunt acuzaţi că, la data de 10 noiembrie 2014, au întreţinut relaţii sexuale prin constrângere cu partea vătămată M.M.R., lipsind-o pe aceasta de libertate timp de circa 3 ore. Şase dintre ei au fost arestaţi a doua zi, 12 noiembrie 2014, iar Bolboceanu Petrică – la 13 noiembrie. La 8 decembrie 2014, cei șapte au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracţiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal.

Sentinţa a fost blândă, violatorii sunt dispuşi să dea bani, la un moment dat s-ar putea ca fata să-şi retragă plângerea. Şi … Vaslui.

„Cu privire la subzistenţa temeiurilor ce au fost avute în vedere la luarea măsurii arestării preventive, din oficiu, instanţa, analizând circumstanţele reale și personale ale inculpaţilor, constată că inculpaţii Boicu Ionuţ Bogdan, Rotaru Alin Dumitru și Surleac Ioan sunt la prima încălcare a legii penale; au recunoscut săvârșirea faptelor și sunt dispuși să achite daunele morale persoanei vătămate, așa cum s-a luat act de către instanţă prin încheierea de ședinţă din data de 19.03.2015, existând și posibilitatea retragerii plângerii faţă de inculpatul Surleac Ioan cu privire la infracţiunea de viol, în cazul în care nu se va schimba încadrarea faptei”, se precizează în motivarea instanţei.

„Instanţa apreciază că în momentul de faţă nu mai subzistă temeiurile care au stat la baza luării măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Boicu Ionuţ Bogdan, Rotaru Alin Dumitru și Surleac Ioan, pentru acești inculpaţi fiind terminată cercetarea judecătorească. La acest moment procesual, instanţa apreciază că măsura privativă de libertate nu se mai impune, considerând că perioada scursă de la momentul arestării inculpaţilor Boicu Ionuţ Bogdan, Rotaru Alin Dumitru și Surleac Ioan a fost în măsură să conducă la o diluare a pericolului social concret pe care lăsarea în libetate a acestor inculpaţi ar reprezenta-o pentru ordinea publică. Instanţa nu poate exclude de la analiza pericolului social al lăsării în liberttate a inculpaţilor împrejurarea că inculpaţii au recunoscut săvârșirea faptelor și că, faţă de inculpatul Surleac Ioan, persoana vătămată și-a manifestat voinţa în sensul retragerii plângerii faţă de infracţiunea de viol, precum și disponibilitatea acestuia de a-i achita în întregime daunele morale solicitate (…)”

Deci până la urmă a fost un viol reuşit, victima renunţând la plângerea penală. Şi tot aşa rezultă că flăcăii au făcut puşcărie de pomană, pentru că ei, de fapt, i-au făcut un bine victimei. Victimă care nu mai este chiar victimă ci doar un beneficiar al unor servicii, primite însă contra-cost, având în vedere că se va alege şi cu nişte bani. Nu m-ar mira să auzim că s-au căsătorit şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi. Ea cu unul dintre armăsarii din sat.

Şi atunci de ce fac toţi scandal şi semnează petiţii ca proştii?

Un comentariu la “fetele cer să fie violate

  1. Paul a comentat:

    Ca sa fie o televonela completa, victima vine la Maruta, toata lumea ia apararea fetei pe facebook iar presa face orice pentru rating, indiferent ca stirile sunt adevarate sau nu.

    Iti place comentariul? Thumb up 3 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.