fara scandal de plagiat la harvard

Marţi, 5 Februarie 2013 | 5 Comentarii

Vă mai amintiţi ştirea care spunea că nişte studenţi de la Harvard au plagiat? Era vorba despre nişte studenţi care au avut de pregătit nişte teme de casă şi au lucrat “în echipă”.

Acum, cei de la Harvard spun că nu a fost nici un scandal. Cu toate acestea toţi cei 60 de studenţi implicaţi în chestiune au fost forţaţi să facă – la cererea lor, întrerupere de studii – până se aplanează lucrurile în public.

studenti_harvard

Nu de alta dar o astfel de ştire dăunează grav din punct de vedere al imaginii, dar şi financiar. La noi nu e nici o problemă, a plagiat Vitor Ponta, sau nu, el este în continuare prim-ministru.

Sursă foto: facebook.com

5 comentarii la “fara scandal de plagiat la harvard

 1. Mirela a comentat:

  Sau se publica anunturi “Vand lucrari de licenta.” pe pagina Universitatii.. Am verificat..Inca se gaseste.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Anunturile sunt si sunt inca valabile – am verificat la ofertant …

   Iti place comentariul? Thumb up 3 Thumb down 0

 2. gabi a comentat:

  Viktor-as s-a bagat cu capul inainte, deci nu poate da inapoi. Dar oare taticul lui, acum la zdup, e pe joystick sau bunicul?

  Oricum treaba cu plagiatu, daca conteaza asa mult, nu se mai poate schimba. Conteaza doar stirea ca s-a plagiat, nu si contestatiile de dupa. Intotdeauna va fi una bucata stire despre plagiat si zeci de contestatii si articole discriminatorii… deci e useless, imaginea s-a patat…

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Pe asta e se bazeaza si cei care finanteaza televiziuni, ziare, etc. Daca ai spus ca unul e homosexual, lumea deja stie si crede asta. Uita-te doar la Catalin Botezatu cat se chinuie saracu’ cu toate panaramele de langa el sa demonstreze ca nu e … Bun, el e, dar e nasol sa fie publica informatia ca nu se mai vand chilotii lui! Chiar asa, ce anume “design” este la o pereche de chiloti?

   Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.