factura electronica la eon

Luni, 5 Noiembrie 2012 | 2 Comentarii

EON a intrat în mileniul trei ceva mai târziu decât alţii, dar totuşi a intrat. Au fost ceva probleme la trecerea în anul 2012, în sensul în care aplicaţia în care consumatorii trebuiau să introducă index-ul contorului nu auzise încă de anul 2012. Eram în 2012 şi EON încă nu aflase.

S-a renunţat la factura pe hârtie – avantaj EON, fiindcă nu mai cheltuie bani pe imprimarea şi trimiterea facturilor. Dar dacă ai renunţat la aceste cheltuieli, nu vrei tu să-ţi pui la punct rahatul de aplicaţie de pe net în aşa fel încât eu, client bun platnic, să-mi pot descărca factura electronică, chiar în format electronic?

eon_factura_pdf_indisponibila

Nu e prima dată când am păţit să nu pot descărca factura. Data trecută am scris un E-mail la suport, aşa cum era indicat în pagină. Ghiciţi ce, nu am primit răspuns nici acum, după mai bine de două luni.

Îi doare-n cur de clienţi, motiv pentru care îi tratează cu cel mai mare respect de care sunt în stare.

P.S. Stând eu ieri de vorbă cu un om din sistem (om de 60 de ani, cu păr alb în cap), îmi povestea cu amărăciune că au ajuns şefi o gramadă de muncitori, cu studiile făcute la fără frecvenţă, cu minte în cap puţină spre deloc. Sigur, nu e rău să fii muncitor. Ideea e că dacă nu ai avut minte de mai mult, ghici ce se întâmplă dacă ajungi şef?

2 comentarii la “factura electronica la eon

    1. omrau.ro Post author a comentat:

      Nu cred că poţi … cel puţin eu nu am găsit informaţii în acest sens. Poţi încerca un telefon la 0800800929, gratuit.

      Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.