evaziune fiscală de black friday

Marţi, 26 Noiembrie 2013 | 6 Comentarii

Site-ul okazii.ro insistă cu reducerile de Black Friday. De data asta este vorba despre varianta americană a manifestării respective. Şi îşi fac reclamă pe Facebook, aşa cum face orice site serios.

okazii-ro-anunt-facebook

Problema este că dacă dai click pe link, ajungi pe o pagină unde sunt nişte anunţuri de vânzare “adidaşi originali” – “Produs original verificat”, cu reducere, dar fără factură:

evaziune_fiscala_okazii_black_friday

Asta explicat poate duce cu gândul că cel care vinde face o evaziune fiscală uşoară … În mod clar vinde produse originale! Reprezentantul firmei Adidas nu se sesizează la asemenea oferte de nerefuzat?

Da, e nasol să vină peste tine nişte site-uri, doar aşa pentru tu ai stat ani de zile şi nu ai făcut promovare deloc şi nu ţi-ai curăţat site-ul de anunţurile nasoale.

okazii-oferta-la-cacat

Nasol moment!

6 comentarii la “evaziune fiscală de black friday

 1. AvatarMihai a comentat:

  🙂
  Cred ca nu esti constient cu cine te pui ! Nu stii ce insemna parlamentar / deputat / scutire de tva si “evaziune fiscala cu acte” ! Problema cu marfa fara factura pe okazii.ro nu e de azi si nici de ieri ci de cand exista parlamentul / senatul / guvernul si rudele / firmele celor de acolo.
  Ai grija ce ce faci, poate iti inchide site-ul, poate iti confisca si domeniul. Ca sa nu mai zic ca poti sa o si patesti urat de tot ! (te calca masina pe trecerea de pietoni / iti cade o caramida in cap de pe o contructie / etc…)

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Ce legătură are scutirea de TVA cu vânzarea unui produs fără factură fiscală? Lipsa facturii este egală cu evaziunea fiscală conform legilor de pe la noi şi de oriunde altundeva. Evaziunea fiscală care spui tu că se face cu acte, aia e treabă de oameni mari şi, în general, implică rambursări ilegale de TVA. Mai citim, ne mai informăm şi devenim mai buni!

   Câte domenii .ro închise ştii tu?

 2. Avatargabi a comentat:

  dar vai… ce pesimist te exprimi, de parca cu acest articol se vor inchide ocaziile astea de evaziune fiscala. Poate il chem pe framiu mai mare sa te bata … 🙂 zi vrei?

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.