eon sunt praf la myline

Joi, 13 Decembrie 2012 | 7 Comentarii

E-on au actualizat aplicaţia Myline şi au modificat şi modul în care se face log-area în sistem. Motiv pentru care au trimis E-mail către toţi utilizatorii să intre în noua interfaţă şi să-şi actualizeze parolele.

Foarte bine zic şi mă apuc de treabă. Dau click pe link şi … surpriză:

eon-myline-eroare-prosti

Site-ul E-on Myline este căzut. Şi serverul refuză la modul activ conexiunea … deci e hotărât! Fraţilor, eu nu ştiu cui şi cât aţi plătit pe aplicaţie, cât plătiţi pe hosting (că nu am răbdare să sap), dar sunteţi praf la modul cel mai profesionist posibil. Pe lângă faptul că nu mai faceţi reparaţii în instalaţii, aţi dat afară oamenii, relaţia cu clienţii se poate face doar în capitalele de judeţ, nici la on-line nu vă pricepeţi?

Am mai scris despre subiectul facturilor electronice la E-on. De atunci nu s-a schimbat nimic. Nu, nu vă pricepeţi şi nu cred că autorităţilor le pasă de clienţii captivi care au ajuns bătaia de joc a unor incompetenţi.

P.S. Referitor la usability simt că voi reveni … Odată logat în sistem, de ce mă pui să aleg persoana fizică/juridică/asociaţie de proprietari şi nu mai ştiu ce bălărie? Nu scrie pe contractul meu că-s persoană fizică?

7 comentarii la “eon sunt praf la myline

 1. AvatarCosmin a comentat:

  Fii convins ca au platit pe la Siveco (sau altii asemenea lor) ‘jdemii de euro pentru aplicatie. Cand o echipa mica de programatori buni si un specialist in arhitectura informatiei, accesibilitate si usability le puteau construi o platforma functionala cu 10% din costuri. In aceeasi stare mizerabila este si noul portal al justitiei, si multe altele, care nu doar ca arata ca din webul anilor ’96, ci si parca au fost gandite de niste primate.

  Răspunde
 2. AvatarMihai Olimpiu a comentat:

  Nu fiti rai, site-ul isi face treaba, problema nu este site-ul ci hostingul de toata jena! Daca site-ul ar merge bine atunci nu ar fi o problema!

  Răspunde
 3. Avatarcamy a comentat:

  in fiecare luna mama imi da citirea sa ii trimit la eon dar acum cand am intrat pe eon my line zice sa scriu iar datele ei 🙁 este buna treaba asta? pot sa ii scriu iar datele si sa incep sa ii trimit lunar citirea? e ceva in neregula la siteul asta? astept raspunsul vostru 🙂

  Răspunde
 4. AvatarMihai Olimpiu a comentat:

  Cred ca au schimbat si hosting-ul, de unde portalul mergea de ziceai ca-i hostat pe un 286, acum se misca bine, chiar am si platit cateva facturi in timp record sub 2 minute!

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.