engleza de ambasador

Miercuri, 13 Februarie 2013 | 8 Comentarii

Nu am nimic de comentat. Un ambasador trebuie să vorbească limba engleză mai bine de atât. Aşa cum apare, arată ca un soldat disciplinat, om care e învăţat cu ordinele şi le execută întocmai şi la timp:

Omul ştie sigur că cei care au produs macaroanele nu au utilizat carne de cal din România. Cum ştie dacă încă nu s-au finalizat cercetările? Producătorii de carne din România au confirmat că au exportat carne de cal în Franţa, ţară de unde vin macaroanele ălora.

8 comentarii la “engleza de ambasador

 1. Cristian a comentat:

  Asta a fost pastila de ras de pe ziua de ieri. E de plans, dar trebuie sa mai facem si haz de necaz cateodata. Rusinica pentru ambasadorul care va fi uitat repede, caci, lumea cred ca e mai concentrata pe bombele nucleare din Coreea de Nord si un posibil viitor razboi.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Asta cu coreenii care au bomba cred ca e sperietoarea care le-o arata chinezii americanilor. A coincis evenimentul de ieri cu prezentarea lui Obama privind starea natiunii. Prezentare care a sugerat un posibil boicoit prin suprataxarea produselor Made in China. Deci, se leaga …

   Iti place comentariul? Thumb up 2 Thumb down 0

 2. Cristian a comentat:

  Sa speram ca sunt doar “jocuri” politice, economice etc. Dar de meteoritul misterios, care a explodat deasupra regiunii Chelyabinsk (culmea la granita cu Kazakhstan), ce zici?

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Am aflat acum o ora de el – voi cauta informatii si revin cu un articol.

   Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.