emil hossu

Joi, 26 Ianuarie 2012 | 0 Comentarii

Actorul Emil Hossu a incetat din viata ieri la Teatrul Nottara. Nu aveam de gand sa scriu nimic despre acest subiect, deoarece am convingerea ca sunt persoane – mult mai indreptatite si mai bine informate, care au caderea sa scrie. Cautand sa vad cum acopera presa subiectul, am dat peste mai multe articole. Primul aparut si cel mai civilizat, mi s-a parut cel scris de Adrian Nastase pe blog. Nu am nimic de adaugat.

Ce m-a socat insa, a fost sa vad in Adevarul un articol despre subiect. Sa vedem cum arata stirea mai intai.

emil hossu adevarul analfabeti

Consider impardonabila eroarea, mai ales ca nu e vorba despre o greseala typo, ci este vorba despre prostie in starea ei cea mai pura. De ce cred asta ? “Abea” apare de doua ori, intr-o fraza cu o alta formulare, deci nu a fost copy/paste !

emil hossu adevarul analfabeti 2

O alta chestiune care m-a socat, a fost sa-i vad, intr-o fotografie, pe cei de la IML cum carau corpul neinsufletit al actorului intr-un cearceaf/patura. Am mai avut ocazia sa vad asemenea scene, dar la fata locului nu erau fotografi, iar persoanele decedate erau oameni simpli. Dar nici asa lipsa de respect nu este justificata.

emil hossu iml respect

Mi se pare o lipsa crasa de respect – inclusiv din partea colegilor de teatru, care inainte de a lipi afise pe usile de la intrare, puteau sa aranjeze lucrurile in asa fel incat sa fie scos fie pe o targa (acoperit), fie intr-un sac din acela negru cu manere pe lateral.

Sa ne aducem aminte de lucrurile frumoase pe care le-a lasat in urma lui.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.