emil boc a demisionat

Luni, 6 Februarie 2012 | 5 Comentarii

Emil Boc, primul ministru al României în cel de-al 4-lea guvern condus de el sub atenta îndrumare a preşedintelui Traian Băsescu, a anuţat în şedinţa de guvern care are loc chiar în acest moment, că s-a hotărât să-şi depună mandatul, adică să demisioneze.

emil boc a demisionat

Sperăm să dispară din cadru şi ceilalţi actori care au adus incompetenţa la rang de politică de stat. Vă mai aduceţi aminte de ministrul comunicaţiilor ? Dar de ministrul de interne ?

Actualizare – 06 Februarie 2012 10:59

Se vehiculează pe surse nişte nume pentru funcţia de prim-ministru. Un nume este Anca Boagiu, un altul este Elena Udrea. Ceva mă face să cred ca va fi o supriză totală viitorul prim ministru. Ce mă fascinează este modul complet infantil în care opoziţia percepe momentul. Atât Crin cât şi Victor par să nu fii trăit în România în ultimele luni. Adică tu eşti convins că Băsescu va ceda puterea şi va pune pe unul din USL prim-ministru ? Cât de naiv să fii ?

5 comentarii la “emil boc a demisionat

 1. vlad-mihai a comentat:

  In sfarsit scapam de piticul atomic, dar sper sa vina cineva cu o materie cenusie mai “densa”….

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 2. tudor a comentat:

  Noul premier desemnat Mihai Razvan Ungureanu !
  1. Nu si-a anuntat demisia din SIE
  2. Legea nr. 51/1991 privind siguranta nationala a Romaniei
  Art. 26.
  Salariatii organelor de informatii si ai celor cu atributii in domeniul sigurantei nationale nu pot face parte din partide sau alte organizatii cu caracter politic ori secret si nu pot fi folositi in scopuri politice.
  Nu pot activa in serviciile de informatii persoanele care au fost gasite vinovate pentru actiuni indreptate impotriva drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.