emag a deschis ceva magazin Apple

Vineri, 18 Septembrie 2015 | 3 Comentarii

Şi apare un articol care spune că sute de oameni aşteptau la coadă deschiderea:

Coadă de sute de persoane la deschiderea primului Apple Shop din România

Pentru ca în articol să nuanţăm şi să aflăm de fapt despre “circa 200”. Sigur, una e una şi două deja-s mai multe:

Circa 200 de oameni au așteptat încă de la primele ore ale zilei să intre în Apple Shop. Primul dintre aceștia a venit la magazin încă de la ora 05:00, după cum spun cei de la eMag.

Şi să vedem şi o poză în care apar vreo sută de inşi:

coada-apple-shop-emag

Şi mai scrie cineva un articol, unde se poate comenta, şi un trecător prin zonă spune:

Am trecut azi pe lamga emag in drum spre servici. erau cativa noliferi care faceau un fel de coada langa magazin. Probabil hashtag asa e la moda hashtag oricum n-am bani sa cumpar nimic dar stau la coada ca n-am luat bacu, sunt somer si altceva mai bun de facut nu am. Cat de terci sa ai creierul?

E aceeaşi figură aplicată peste tot la astfel de deschideri. Dacă ai băgat 1 milion de euro într-un magazin, mai bagi un pic şi spre cei care scriu articole dar şi spre nişte firme care îţi trimit personaje la coadă. Gen studenţi la comunicare, puşi să facă un studiu pentru un proiect. Sunt şi alte variante la fel de interesante prin care se generează cozi inutile.

3 comentarii la “emag a deschis ceva magazin Apple

  1. AvatarPaul a comentat:

    Astfel de practici (altaturi de vanzarea unui rinichi pentru un telefon) fac parte din traditia internationala apple, la fiecare lansare de telefon, sunt “mii de oameni” care asteapta la coada sa cumpere un telefon.

    Răspunde
    1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

      Ma si intrebam, privind la pozele oficiale de pe pagina de Facebuci a eMag, ce anume au facut cu 1 milion de euro? Pana la urma sunt bani privati …

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.