elevele merg la petreceri cu milionarii

Sâmbătă, 9 Noiembrie 2013 | 0 Comentarii

Îmi aduc aminte de o ştire mai veche, în care nişte politicieni de vază erau acuzaţi că au poftit la nişte minore. Minore prostituate. Erau menţionate atunci nume grele şi toată lumea a spus că e un dosar politic. Nici măcar nu era scump la aceste petreceri – tariful era de 500 de lei pe noapte.

prostitutie-eleve-de-liceu

Uite că timpul trece şi o nouă ştire apare pe agenţii:

“O elevă în clasa a XII-a la liceul particular Hyperion din Capitală a fost reţinută, în noaptea de marţi spre miercuri, de poliţiştii Secţiei 12, la câteva ore după ce ar fi furat 20.000 de lei şi 2.000 de euro din casa omului de afaceri Cezar Negoiţă, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.”

Potrivit surselor citate, poliţiştii au stabilit că, în timp ce se afla în casa milionarului, la o petrecere la care fuseseră invitate mai multe persoane, eleva în vârstă de 18 ani a furat banii dintr-un sertar, în jurul orei 23:30, după care a ieşit din imobil şi i-a dat unui tânăr în vârstă de 21 de ani. Ridicat de poliţişti pentru audieri, tânărul a spus că ştia faptul că banii au fost furaţi, aşa că i-a jucat la un cazino şi i-a pierdut. Conform anchetatorilor, părinţii fetei au mers, miercuri, la sediul Secţiei 12 şi au acoperit prejudiciul provocat de fiica lor.

Deci o elevă de liceu (de data asta se spune că are 18 ani, deci nu mai este minoră), aflată la o petrecere la Cezar Negoiţă, a furat … Ce anume căuta o elevă de liceu la o petrecere a unui milionar? Da, şi milionarii sunt oameni, au şi ei viaţa lor. Şi mai este ceva: dacă banii furaţi au fost pierduţi integral la casino, cum a făcut familia fetei rost de 20.000 lei şi 2.000 euro cash pentru a-i înapoia? Eu nu sunt lămurit …

Ca bonus, o ştire proaspătă ne spune că un fost angajat SRI, actualmente poliţist, racola minore pentru prostituţie.

“Un fost angajat al SRI, actual poliţist, a fost arestat preventiv după ce procurorii DIICOT l-au acuzat că a racolat minore pe care le-a exploatat sexual pe raza municipiului Iaşi. Procurorii şi poliţiştii au efectuat, marţi, trei percheziţii domiciliare la persoane suspectate că au exploatat sexual mai multe tinere, printre care şi minore.

Ce poate fi mai interesant de atât?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.