elena ştia ce face cocoşul

Miercuri, 29 Octombrie 2014 | 0 Comentarii

Tocmai ce mă miram că soţia cocoşului nu ştia ce face soţul, că vin procurorii cu nişte interceptări din dosar. Şi ele sună cam aşa – discuţie telefonică Dinu Pescariu-Dorin Cocoş:

D. Cocoş: Pot să fac asta. Da, măi, cap sec, eu nu am nicio problemă! (…) Am vorbit şi cu mai mulţi avocaţi.
D. Cocoş: Tu (n.r. către D. Pescariu) mi-i dai mie din cont şi-i spun care e problema. Păi hai să ne vedem într-o zi. Ia-ţi un avocat în care ai încredere. (…)
D. Cocoş: Las-o aşa, că e mai bine. Că am vorbit şi cu… cu Elena şi a zis foarte bine.
D. Pescariu: Da?
D. Cocoş: Da.
D. Pescariu: Bravo!
D. Cocoş: Când am spus…că am stat şi m-am gândit…acolo nu scrie că trebuie să-i dau decât după 10 ani. Păi încep să-i dau mâine.

interceptari

E aceeaşi Elena care povestea că ea nu avea nici măcar timp să vorbească cu soţul, aşa era de ocupată cu proiectele personale. Ştia doar că e om de afaceri. După principiul “Eşti om e afaceri, mă mărit cu tine”. Nu prea avem noi timp să stăm de vorbă, dar dormim în acelaşi pat. Aşa trebuie să credem noi că s-a întâmplat?

„Nu cunoșteam afacerile soțului meu, nu pentru că nu m-ar fi interesant neapărat, dar am avut atât de multe lucruri de făcut în ultimii zece ani în cariera mea, pentru acest proiect personal pe care eu l-am avut, încât nici timpul necesar nu-l aveam pentru a sta de vorbă. Știam de la început că e om de afaceri, ce să mă intereseze ce face în plus?”

Păi nu prea făcea mare lucru în plus: trăgea dungi pe asfalt pe foarte mulţi bani, mai un soft, mai o măslină, chestii legate de afaceri. Mă gândesc că dacă făceau sex – că dragoste cred că e mult, se întâmpla cu preludiu, sau brusc, fără pregătire … Sau nu făceau?

Elena a organizat o conferinţă de presă, după arestarea preventivă a fostului soţ, în care a spus:

Nu am nicio legătură cu afacerea Microsoft, îmi pare rău că fostul meu soţ, un om cu care am fost căsătorită zece ani, este astăzi în situaţia de a fi arestat preventiv în acest dosar. Am declarat de nenumărate ori că justiţia trebuie să funcţioneze independent, justiţia trebuie să-şi facă datoria până la capăt indiferent de numele celor implicaţi în dosare penale, indiferent de puterea lor economică, financiară, indiferent de clasa politică şi partidul politic din care fac parte şi acelaşi lucru îl spun şi acum, când în acest dosar Microsoft este implicat fostul meu soţ, dar şi colegi de partid. Afirm ferm: nu am nicio implicare în afacerea Microsoft.

Soţul meu a fost om de afaceri înainte de a mă cunoaşte pe mine, a rămas în timpul căsătoriei om de afaceri şi după ce ne-am despărţit, de un an şi jumătate, în continuare a făcut afaceri. Nu le-a făcut datorită mie, nu le-a făcut împreună cu mine. Încercarea de a mă lega de posibila implicare a fostului soţ în dosarul Microsoft este forţată şi făcută pentru a avea un nou motiv de atac împotriva candidatului Elena Udrea.

Hai că te credem … candidează liniştită.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.