el traieste printre noi

Duminică, 11 Martie 2012 | 2 Comentarii

Mi-a fost greu să găsesc un titlu potrivit pentru conţinutul care urmează. Nu ştiu dacă aţi auzit toţi de Lorin Fortuna. El este absolvent de Electronică şi Telecomunicaţii la Bucureşti, este cadru didactic universitar la Universitatea Politehnica din Timişoara. Este un tip foarte talentat, spune o gramdă de chestiuni. A susţinut prelegeri în diverse oraşe din ţară. Abordează în special teme de natură religioasă. A fost invitat în mai multe rânduri la televiziunea poporului. Vă rog să vizionaţi filmele de mai jos (cât de mult rezistaţi):

Aici ne spune cu stă treaba cu Satana (mă rog, după informaţiile pe care le-a primit el):

El este “comunicator astral” şi vorbeşte cu cei decedaţi, cu extratereştri, etc. Mai aflăm că limba română este o limbă universală (pe lumea cealaltă, aici trebuie engleză).

Urmează la conducerea lumii un “gorilian” … Nu există absolut nici o metodă legală pentu a scoate un asemenea personaj de la catedră. După regulile care funcţionează învăţământul în acest moment în România, el poate sta până la pensie în faţa studenţilor. Fie ei şerpilieni sau gorilieni !

2 comentarii la “el traieste printre noi

 1. tudor a comentat:

  de acest domn (lorin dementzel) auzisem inca din 2005, daca dai o cautare pe google dupa serpilieni, vulturieni etc gasesti multe articole scrise, articole de genul asta gasesti si in multe alte limbi. Alti romani cu astfel de preocupari : pavel corut, leonida bucium etc Despre ce zic ei, nu sunt in masura sa comentez.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 2. Skipp Tralala a comentat:

  Eu as s recomanda sa il duca cineva la un control pshilogic pe acest om . :)) El oare se crede ce spune ? .. Frumos blog , subiecte interesante si posturi si mai interesante !

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.