el este ministrul de interne

Sâmbătă, 4 Februarie 2012 | 0 Comentarii

Ministrul administraţiei şi internelor este un tip pozitiv. Pregătirea lui este dincolo de orice dubiu. A început studiile superioare cu o facultate de drept într-o instituţie privată, a continuat într-o universitate de stat, pentru a-şi desăvârşi studiile la Universitatea Naţională de Apărare. Nu ştim în ce ordine şi în ce ani s-au întâmplat studiile, dar ăsta e un amănunt nesemnificativ.

traian igas

Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”, Colegiul Naţional de Apărare
Universitatea “Aurel Vlaicu” Arad, Facultatea de Ştiinţe Economice
Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” Arad, Facultatea de Drept

Ce ştim cu siguranţă este că şi-a dat BAC-ul un pic mai târziu decât trebuia, după ce a făcut liceul la … seral. Deci, se poate !

“Dupa am facut stagiul militar si dupa primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma inscriu la liceu la seral. Am terminat liceul la 23 de ani la seral, nu la 24 cum se spunea. Am luat examenul de Bacalaureat si in acea perioada gandul meu era sa plec undeva in strainatate, am si fost plecat vreo 3 luni de zile cu viza, legal, in Germania. Dar am ajuns la concluzia ca e bine sa ma stabilesc in tara. Am dat examen la Facultatea de Drept Vasile Goldis”, a mai spus Igas.

Omul este recunoscut pentru modul flagrant în care faultează limba română în majoritatea apariţiilor publice. Aveţi mai jos câteva exemple:

“Astăzi avem mai multe structuri care uneori se suprapun în ceea ce înseamnă controlul piscicol şi în ceea ce înseamnă branconajul, pentru că dacă vom urmări cu foarte mare atenţie …”

“Nicio localitate nu este vadită de energie electrică”

“Cetaţenii să nu încerce în această perioadă … sau să nu plece la drum dacă nu este impetuos … necesar”

Dacă mai ştiţi şi altele, vă rog să mi le semnalaţi într-un comentariu. E păcat ca o asemenea comoară să se piardă.

Sursa: www.mai.gov.ro

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.