economizorul ştiinţific

Duminică, 3 Noiembrie 2013 | 0 Comentarii

După ce am prezentat mai multe tipuri de economizoare, iată că am ajuns într-o nouă fază, denumită “economizorul ştiinţific”. Ea se cheamă aşa pentru că noii economizori cu cuarţ au brevet OSIM, se bazează pe “teoria relativităţii restrânse a lui Albert Einstein prin care se poate extrage o energie suplimentara din vidul cuantic la nivel de atom si molecula de hidrocarbura prin crearea unor campuri de energie iin cazul nostru a economizorilor din cuart”, şi sunt trataţi cu soluţii pur ecologice, deci nu poluează. Adică ei sunt aşa:

Dupa multi ani de studii si cercetari stiintifice in domeniul eficientizarii consumului de carburant, energie electrica, gaz, combustibili solizi (lemne,peleti,rumegus,carbuni,etc) am reusit sa transpunem cu succes aceasta tehnologie in realitate din dorinţa de a oferi tuturor consumatorilor de orice fel posibilitatea de a face economii importante pentru buzunarele lor. Inventia este brevetata si certificata la OSIM-2008-14.01.2008-00033. Montarea economizorilor din cuart este foarte simpla fara ca cei care doresc sa achizitioneze acesti economizori sa aibe cunostinte de specialitate in domeniu sau unelte speciale. Inventia se bazeaza pe teoria relativitatii restranse a lui Albert Einstein prin care se poate extrage o energie suplimentara din vidul cuantic la nivel de atom si molecula de hidrocarbura prin crearea unor campuri de energie iin cazul nostru a economizorilor din cuart. Tehnologia folosita este 100% ecologica deoarece economizorii nostrii sunt din cuart iar acestia sunt tratati cu solutii pur ecologice care duc la crearea unor campuri energetice in momentul in care acestia intra in contact cu butelia, masina, tabloul electric, centrala termica pe gaz, lemne, peleti, rumegus, carbuni creand astfel un randament mult superior fata de cel existent si totodata la scaderea consumului.

Textul îmi aminteşte de un film frumos, în care o doamnă a explicat dacă a ţinut post:

Să revenim la economizori …

economizori_1

După cum se observă din prezentare, gama de produse este extrem de variată, ideea funcţionează bine pentru orice consumator de energie. Adică centrală termică pe gaz, lemne, peleţi, cărbuni, rumeguş. Există versiunea şi pentru montare pe aragaz. Aici, produsul te ajută să faci o economie de până la 40%. Problema este că la butelie economizorii acţionează mai lent, au nevoie de o adaptare la butelie (până se cunosc durează un pic):

ECONOMIZOR BUTELIE DE ARAGAZ (kit-ul include 2 economizori) – In cazul buteliilor pentru aragaz in maxim 2-3 saptamani de la instalarea celor doi economizori (conform schitei vor fi montati pe regulatorul buteliei de aragaz, paralel – deasupra si dedesubtul regulatorului), se va putea observa faptul ca intr-o perioada scurta de timp, buteliei ii va creste randamentul ( prin prearanjarea butanului ) si implicit durata de functionare (utilizare) cu pana la 40 % fara ca persoanele care au achizitionat economizorii sa mai trebuiasca sa schimbe la fel de des buteliile cum o faceau pana la data achizitionarii acestora. Persoanele care vor achizitiona economizorii destinati buteliilor de aragaz, vor simti economii importante de pana la 40 %.

După cele 2-3 săptămâni deja lucrurile vor fi mult mai bune, vei observa economii importante.

Demn de ramarcat că veţi putea face economii chiar din momentul achiziţiei, pentru că cei care vând “Nu suntem supusi TVA-ului”.

Nu găsesc nicăieri brevetul despre care se face vorbire pe site, de asemenea nu găsesc nici un dispozitiv care se montează pe tabloul electric, aşa cum scrie în introducere. Ţin aproape că poate apare şi ceva pe energie electrică!

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.