economizorul revine original

Miercuri, 4 Ianuarie 2012 | 5 Comentarii

Nu stiu cine este in spatele afacerii cu numele de cod economizorul, dar insistenta lor ma face sa cred ca sumele de bani din spate sunt enorme. Au zeci de site-uri, o echipa care creaza adresele de E-mail de pe care se trimite spam la zeci de mii de adrese. Din cauza ca lumea a inceput sa se cam prinda de teapa, oamenii au trecut intr-o noua etapa: vand economizorul original.

economizorul original 1

Adica cel pe care l-ati vandut pana acum era fals ? Sau nu mai puteti face fata concurentei care vinde economizoare false ?

economizorul original 2

Plecarea in calatoria spre site-ul cu teapa se face de aceasta data de pe facebook (unde reclama costa indecent de mult):

economizorul original 3

Tinem aproape !

5 comentarii la “economizorul revine original

 1. Avatarvlad-mihai a comentat:

  Is incredibili oamenii astia:)) din ce am vazut in postul anterior nu rezolva problema economiei de energie electrica, si e si vizibila chestia asta. Ma intreb de ce tot insista sa il vanda? Oare ei il folosesc acasa pentru a economis energia? Pariu fac ca majoritatea nu il folosesc. Acum il fac si originial. Nici chinezii care is campioni la copiat si contrafacut nu stiu daca ar copia asa ceva:))

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Pai nu are cum sa rezolve – e goala cutia. Cu un condensator in paralel pe retea nu produci energie activa ci reactiva. Iar LED-urile consuma energie activa si la sfarsit de luna factura va fi mai mare, nu mai mica !

 2. Avatartaurus a comentat:

  De ce nu face nimic Politia?! De ce PRO TV face publicitate la prostia asta?! De ce nu prezinta PRO TV si parerea unui specialist?! Vorba unei reclame : ” prietenii stiu de ce ! “Iar parerea unui specialist nu are rost sa o aflam pentru ca ” Tara te vrea prost ! ” , nu-i asa ???!

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Fa tu reclamatie la politie si vei vedea cam cum sta treaba … Nu stiu daca protectia consumatorului poate face ceva, atata timp cat pe site-ul teparilor scrie clar “Rezultatele prezentate sunt atipice.” Desigur, banii pe care ii colecteaza de la fraieri sunt cat se poate de reali. Tepari exista si vor exista tot timpul. De ce pune botul ProTV la asemenea tepe, nu mi-e foarte clar. Probabil ca e vorba de publicitate platita. Pentru ei conteaza banul pe care il incaseaza si mai putin continutul pe care il prezinta.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.