e oficial – nu se stie cati suntem

Joi, 2 August 2012 | 1 Comentariu

Decizia de astăzi a Curţii Constituţionale confirmă întrebările pe care le puneam – înainte ca cei de la Antena 3 să se prindă de schemă, legat de numărul de posesori de carte de identitate şi de numărul de alegători. Oficial, nu se ştie câţi alegători sunt pe listele electorale.

Recensământul din 2011 nu a ajutat la stabilirea listelor electorale şi tare mă tem că nici nu are cum să o facă. Recensământul este un proces statistic al cărui rezultat este aproximativ. Pentru întocmirea listelor electorale cred că pot fi luate în calcul exclusiv datele furnizate de cei de la MAI, serviciul de evidenţă informatizată a persoanelor (sau cum se cheamă).

Deci numărul cetăţenilor cu drept de vot este o necunoscută şi, până la următorul termen de la CCR – adică 12 septembrie 2012, va rămâne tot aşa. Adică o necunoscută …

Între timp leul şi-o ia în cap rău de tot, de la euro, dolar, etc. Ponta rămâne voios la putere, românii merg în concediu, Antena 3 mănâncă rahat combate în continuare.

limonada

Luaţi cu limonadă să nu vi se aplece.

Un comentariu la “e oficial – nu se stie cati suntem

  1. mihaela a comentat:

    Antena3 bate câmpii rau de tot, scoteau de la naftalina listele cu asiguratii CNAS. Daca distinsii politicieni s-ar abtine de la comentarii privind dreptul de vot al românilor din diaspora poate ne-am mai revizui si noi conduita. Dupa ce m-am certat ca la usa cortului cu Bombonel pe blogul unde cititorii lui sunt mai destepti decât scriitorii altora am decis sa las lucrurile sa decurga de la sine.

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.