drumuri inchise preventiv

Luni, 6 Februarie 2012 | 0 Comentarii

Afară este frig, zăpada cade încontinuu, viscolul îngheaţă tot. Autorităţile nu au mai fost luate pe nepregătite, cu excepţia faptului că nu au utilaje potrivite cu care să îndepărteze zăpada de pe drumuri. Şi asta din cauză că banii de deszăpezire s-au furat … Care este soluţia ? Simplu, se închide circulaţia pe toate drumurile ! Unele drumuri au fost inchise “preventiv”, pentru ca autorităţile să nu mai fie puse în situaţia de a se implice în operaţiuni de salvare. În acest mod se reduc şi cheltuielile.

drum inchis

Harta cu situaţia drumurilor în timp real o puteţi găsi aici.

drumuri inchise 20120206

Vă mai amintiţi cum zilele trecute televiziunile prezentau imaginile cu încărcătoarele frontale şi maşini de gunoi cu lamă care curăţau zăpada de pe autostradă ?

deszapezire incarcator frontal

deszapezire cu masina de gunoi

Ei, s-a rezolvat problema – astăzi reporterii realizează transmisiile de lângă semnele de ieşire din localităţi. Soluţie românească !

deszapezire reporter blocat

În acest moment circulaţia este închisă complet pe toate drumurile naţionale din judeţele: Buzău, Brăila, Galaţi, Călălaşi, Ialomiţa, Vrancea, Ilfov, Giurgiu, Teleorman. De ce se spune doar despre dumurile naţionale ? Simplu, pentru că pentru drumurile judeţene şi comunale nu există nici un fel de evidenţă la nivel central. Se aşteaptă o înrăutăţire a situaţiei după ora 14.

Surse: stirileprotv.ro, antena3.ro, realitatea.net, trafficguide.ro

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.