documente secrete pe facebook

Miercuri, 15 Octombrie 2014 | 0 Comentarii

Îşi mai aduce cineva aminte de un jurnalist Ohanesian? Face parte din lotul celor 3 jurnalişti răpiţi (sanchi) de nişte oameni răi, în Irak. Omar Hayssam, oiţe pe vapor, Băsescu, treburi … Omul se manifestă pe Internet şi apare, sporadic, şi la TV, prezentând diverse informaţii mai mult sau mai puţin secrete. Secrete de stat, să ne înţelegem.

Astăzi, prins şi el în avalanşa de ştiri despre Ponta, ofiţeri acoperiţi, ofiţeri descoperiţi, şi alte tipuri de ofiţeri, publică pe blog şi pe Facebook un articol foarte interesant, cu o copie după un mandat de interceptare a unui post telefonic din reţeaua Romtelecom. Mandat “Strict secret” – la vremea lui, se înţelege:

sie-asculta

Nu întrebăm de unde are documentul, pentru că e “pe surse” şi un jurnalist adevărat nu-şi dezvăluie niciodată sursele. Şi comentează la modul următor postarea:

mandat-de-interceptare-secret-ohanesian

Dacă e să săpăm puţin, găsim mai multe date despre postului telefonic respectiv. Aşa cum scrie pe mandat, el aparţine S.C. ACVILA AIR ROMANIAN CARRIER ( ARC ) IMPEX SRL, cu sediul în Bucureşti, str. Enescu George, nr. 7, Et. 4, Ap. 22, Sector 1.

Numele persoanei din mandat apare în mai multe comunicate legate de traficul internaţional de armament.

ion-menciu-trafic-1

Sursa: http://www.realitatea.net/shimon-naor-va-fi-adus-in-tara-in-aceasta-seara_726197.html
ion-menciu-trafic-2

Sursa: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2006-04-22/afacerea-acvila-air-a-ajuns-la-instanta-suprema.html

Deci trafic internaţional de arme (omul a şi fost condamnat la închisoare cu executare). Nu înţeleg unde e ruptura de logică!

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.