deputatul ionel merge la fete

Sâmbătă, 5 Aprilie 2014 | 5 Comentarii

Moto: “Du-te şi învaţă, că după ce nu o să mai fii frumoasă ai belit p**a” (sfatul deputatului Ionel Arsene pentru fetele frumoase)

EST TV publică pe pagina electronică un articol despre deputatul PSD Ionel Arsene. Omul este validat şi recomandat chiar de Liviu Dragnea, vice-premier şi om mare în PSD. Priviţi ce frumos îl recomandă:

Acum, articolul publicat îl conţine pe domnul deputat în cucul gol, tăvălindu-se în pat cu o persoană de sex feminin – minoră sau nu deja sunt detalii. Persoana în mod cert nu este soţia sa.

Ionel, pentru că de acum nu mai este deputat, este doar Ionel, a reacţionat oficial la publicarea filmului. Aşa a reacţionat:

„Condamn modul mizerabil în care s-a încercat discreditarea mea şi a activităţii mele. Folosirea unor astfel de mijloace arată că, pentru unii dintre adversarii mei, obiceiurile vechi nu dispar niciodată. Calomnia şi minciuna sunt instrumente care arată slăbiciunea celor care au ales să le utilizeze. Fără argumente reale şi solide, unii dintre adversarii mei politici, din disperare, au ajuns să folosească trucaje video în încercarea de a-mi păta imaginea publică. Doresc să le transmit un mesaj foarte clar: nu mă voi lăsa intimidat de nimeni! Am încredere în ceea ce fac în slujba cetăţenilor, ca reprezentant în Parlament al judeţului Neamţ, şi în deciziile mele în calitate de preşedinte al unei organizaţii de partid. Voi lupta întotdeauna împotriva celor ca ei, cei care nu au curaj să iasă public şi să lupte cu argumente, dar aleg să o facă mizerabil, prin atacuri josnice şi lipsite de onoare. Este regretabilă implicarea a două instituţii de presă în această acţiune de discreditare. Sunt un susţinător al libertăţii presei, dar cred cu tărie că jurnaliştii trebuie să fie responsabili pentru acţiunile lor în faţa opiniei publice. Nu au voie să se joace cu destinele oamenilor! Nu au voie să permită să fie folosiţi în asemenea acţiuni îndreptate împotriva unor persoane. Rolul presei este de a informa oamenii, nu de a distruge vieţi pentru patronii de presă sau alţi beneficiari. De aceea, voi folosi toate mijloacele legale pentru a aduce în faţa justiţiei pe cei implicaţi în atacul abject la adresa mea. Cei responsabili trebuie să dea socoteală pentru acţiunile lor şi sper ca această situaţie să devină un exemplu pentru aceia care vor mai încerca pe viitor să facă astfel de gesturi condamnabile. Sunt soţul unei femei minunate şi tatăl unui copil extraordinar. Regret profund că numele meu a fost implicat într-o asemenea acţiune calomnioasă. Timpul petrecut în politică m-a învăţat că te poţi aştepta la orice, dar familia nu trebuie să sufere din cauza celor fără onoare şi ruşine care au putut gândi un asemenea atac la adresa mea. Şi sunt convins că, la fel ca mine, nemţenii îşi preţuiesc familiile şi pe cei dragi şi vor fi alături de mine pe parcursul acestor evenimente. Pentru că cei care au făcut aşa ceva sunt în stare de orice. Ieri am fost eu, mâine poate fi altcineva care le stă în cale. Nu trebuie să le mai permitem să ne polueze spaţiul public cu ura lor, cu lipsa lor de onoare şi de moralitate. Pentru binele nostru şi pentru valorile care ar trebui să guverneze vieţile noastre, ale tuturor“

ionel-arsene-deputat

Sublinierile îmi aparţin. Deci Ionel are ca soţie o femeie minunată, are şi un copil extraordinar cu ea. Are la profilul de Facebook o fotografie în care apar toţi trei:

ionel-arsene-sotia-copil

Şi el a ales să meargă la curve fete şi, după spusele surselor, a mai ales să se filmeze singur. Pentru că, aşa cum declară cei care au făcut public materialul, filmul a fost realizat de Ionel:

Se pare că expeditorul, ştie mult mai multe aspecte din viaţa omului politic, deoarece, din mesajul lăsat pe mail, pare destul de sigur că fata care apare în compania deputatului, este minora…şi…mai mult decât atât, ne convinge, citez: „se înregistrează singur fără nici o jenă” . „Acesta este modelul politicianului din România.”

Fiind vorba despre “surse”, e greu de spus dacă este chiar el posesorul camerei de filmat, dar eu nu mă mir.

Dacă ne uităm la nişte detalii de pe film şi aceleaşi detalii de pe fotografiile publice din contului lui Ionel de pe Facebook, vedem că … el e:

ionel-arsene-ceas-detalii

Mai vedem că Ionel face sex în şosete, iar partenera trebuie neapărat să poarte în picioare papucei de casă cu animăluţe. Nu-i aşa că-s simpatici? De papucei spun.

Ionel al nostru are şi susţinători, pentru că, nu-i aşa, filmul ne arată o relaţie normală între un bărbat şi o femeie. Corect, este o relaţie normală între un bărbat şi o femeie, dar asta trebuia să recunoască Ionel şi să o declare bărbăteşte. Dacă în film apărea nevastă-sa, nu cred că mai punea nimeni pe net filmul. Acesta este detaliul care face diferenţa. Exact!

ionel-arsene-sustinator

Aştept cu nerăbdare reacţia lui Liviu Dragnea, dar mai ales procesul în care deputatul spune că îl va intenta celor care îl calomniază … Cât de dobitoc să fii?

Bonus: Din cauză că site-ul care a făcut dezvăluirea este accesat şi de curioşi dar şi de oamenii fideli lui Ionel, acesta mai pică:
ionel-arsene-site-cazut

După cum se vede, nici Cloudfare nu mai ajută la nimic. Au fost cazuri când Cloudfare a ajutat, dar probabil pe un cont plătit. Când mergea, site-ul arăta aşa:

ionel-arsene-site

5 comentarii la “deputatul ionel merge la fete

  1. AvatarAlice a comentat:

    Cu sosetele si papuceii mai treaca-mearga, dar sa faca sex “echipati” cu ceasuri…

    O fi vreo tentativa de spot publicitar pentru ceasuri (cu cuc)? Nu e nici pe departe atât de reusit ca al celor de la Seiko! 😀

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.