deodorant cu miros de transpiratie

Vineri, 29 Martie 2013 | 2 Comentarii

Recunosc că nu mă pricep foarte tare la partea de cosmetice în sensul în care nu utilizez decât acele produse care îmi inspiră încredere şi, cel mai important, au efectul anunţat. În privinţa deodorantului am deja o marcă ce mi-a câştigat încrederea – şi nu e vorba despre toate produsele acelei mărci ci doar de un anume deodorant stick şi un anume spray.

Ideea este că am primit cadou la un moment dat deodorantul de mai jos:

deodorantul_dove_transpiratie

Nefiind din zona agreată, nu l-am utilizat. Într-o zi însă, pe întuneric şi fiind concentrat la cu totul alte lucruri decât deodorantul, îl dau sub braţ. Toate bune şi frumoase, până în momentul în care, ajuns la serviciu, simt un miros care semăna izbitor a transpiraţie. De spălat eram spălat, cămaşa curată, de unde mirosul? Frate, de la deodorant … Am zis că nu se poate aşa ceva. Am repetat experienţa în ziua următoare – rezultatul a fost acelaşi: deodorantul respectiv în contact cu pielea mea fină şi catifelată producea o reacţie cu miros de transpiraţie. Fără ca eu să fiu transpirat.

Extem de ciudat şi neaşteptat. Cele 48 de ore scrise pe etichetă se referă la faptul că efectul ţine 48 de ore? Mă gândesc că un om civilizat, care are bani de deodorant, se şi spală. Poate mirosul de transpiraţie emanat de deodorant ţine 48 de ore?

Oricum, poate e şi o idee de marketing la care nu m-am gandit. Îţi livrează un deodorant cu miros de transpiraţie pentru ca cei din jurul tău să se obişnuiască cu tine şi să nu mai remarce când puţi de-a binelea.

2 comentarii la “deodorant cu miros de transpiratie

  1. gabi a comentat:

    haha, daca toti vom folosi acelasi produs, e clar ca transpiratia nu se va mai simti, intre noi fie vorba… Reklama trebuie sa fie de genul: 48h de protectie impotriva TA… PS: protejatii pe cei din jur…

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.