denisa mă vrea pe mine

Vineri, 16 Ianuarie 2015 | 1 Comentariu

Imaginaţia ţeparilor nu are limite. Ce E-mail primesc astazi:

Timida… Denisa doreste sa intre in legatura cu tine.

Buna seara,

Denisa este numele meu, sunt studenta in anul I la Litere. Tocmai m-am despartit de prietenul meu, a fost singurul barbat din viata mea. Sunt o persoana mai timida, nu ma exteriorizez usor, insa am unele fantezii pe care-mi doresc enorm de mult sa le pun in aplicare cu cineva. Toti cei din jurul meu ma privesc ca pe o persoana cuminte, ascultatoare si vreau sa cunosc pe cineva cu care sa-mi pot arata adevarata persoanalitate. Imi place sexul brutal, nebun si n-am reusit sa-l conving niciodata pe fostul meu iubit sa ma domine in pat asa cum mi-as fi dorit. Ce spui, esti de acord sa accepti provocarea aceasta? Daca da, astept sa ma contactezi….

denisa-sms

Numele e fictiv, Denisa e dorită, studentă neapărat – adică ea nu e o proastă, a avut un singur prieten – deci e ca şi fată mare. În plus, nenorocitul ăla de fost prieten nici nu a vrut să o domine pe Denisa în pat, aşa cum şi-ar fi dorit ea. Cei din jurul ei o văd ca pe o persoană cuminte, dar de fapt ea e o curvă mică. Aşa?

Nu e scump, costă doar 1,5 EUR + TVA ca să trimiţi un SMS cu SEX DENISA la un număr cu suprataxă. Ţeapa funcţionează în toate reţelele de telefonie mobilă din România, cu excepţia RDS.

Un comentariu la “denisa mă vrea pe mine

  1. Avatarovidiu a comentat:

    Ieri am fost instiintat ca am castigat un milion de euro si am astazi ma cauta Denisuca.Misterioase sunt caile Domnului….

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.