demisie la varf din pdl

Marţi, 2 Septembrie 2014 | 1 Comentariu

Am mai scris despre Monica Macovei, doamna justiţiară care vrea să devină preşedintele României. Mă rog, poate ea nu vrea foarte tare, dar dacă aşa a fost ordinul, candidează. Monica Macovei a fost ministru al justiţiei şi s-a luptat cu corupţia. Cu marea corupţie, ca să fim foarte precişi. Ea a fost membru PDL până astăzi la ora 13, 13 şi ceva, trecute fix. Aşa de mare a fost graba în unitate, că au scris un titlu total aiurea când au rupt ştirile în două, adică breaking news la B1 TV – “candidat indemendent la preedinţie“:

monica-macovei-demisie-pdl

Doamna are un site – intitulat, cum se putea altfel, macoveipresedinte.ro, pe care se promovează ca şi candidată. Şi site-ul pare să fie făcut foarte repede, sau cu bani prea puţini. Pentru că, pe hartă, Botoşani este un Ungaria:

monica-macovei-presedinte-harta-1

şi Oradea e undeva între Piatra-Neamţ şi Bacău:

monica-macovei-presedinte-harta-2

Dacă vă vine ideea să semnaţi pentru candidatura ei, puteţi da o fugă până în Ungaria, unde se găseşte localitatea Botoşani, punct de colectare. Chiar, cum verifică un candidat dacă cei care au semnat pe listă de susţinere nu a mai semnat şi pe lista altui candidat?

Idee: Un grup de persoane, neapărat bine intenţionate, se apucă să semneze pe mai multe liste. Şi, când e momentul, se dau în fapt la BEC, chiar la momentul anunţării candidaturilor. E posibil aşa un scenariu?

Un comentariu la “demisie la varf din pdl

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.