deezer suge

Vineri, 23 Mai 2014 | 5 Comentarii

Pe un cont plătit nu am voie să ascult anumite melodii pentru că le ascult dintr-o ţară pe care ei o consideră de rahat.

deezer-suge

Ei uite fix de aia nu o să mai luaţi nici un ban de la mine. Nu au dreptate piraţii? Plătesc şi nu am voie să ascult ce vreau pe aplicaţia ta? Bine …

5 comentarii la “deezer suge

 1. Deezer a comentat:

  Salut, vrem sa clarificam unele detalii despre catalogul Deezer. Disponibilitatea pieselor depinde de casele de discuri si artisti. Astfel daca o melodie nu este disponibila in Romania inseamna ca acea casa de discuri care reprezinta artistul sau acel artist a ales sa nu fie disponibila melodia in Romania sau nu au drepturi sa isi difuzeze melodia in Romania. Pe langa asta mai exista si situatia in care un artist isi schimba casa de discuri care ii distribuie continutul si astfel melodia devine indisponibila in Romania. Nu in ultimul rand vreau, si chiar si mai important, nu este vorba de o limitare specifica pentru Romania, de obicei negocierile de drepturi de difuzare se fac pe zone, astfel melodia pe care o mentionezi tu Calypso 3 – Jean Michel Jarre nu este disponibila nici in tarile din jurul Romaniei, mai specific Europa Centrala de Est. Ne pare rau ca nu ai gasit melodia pe care ai cautat-o dar drepturile de difuzare se schimba constant asa ca in curand melodia ar putea sa devina disponibla oricand.

  Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Nu inteleg deloc ce anume se intampla daca ascult melodia. Pun in primejdie pe cineva?

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  2. omrau.ro Post author a comentat:

   Si inca ceva: ce rost are sa limitez ascultatorii Deezer daca aceiasi oameni pot cumpara de la taraba, legal, un CD? Nu mai spun ca pot asculta pe Youtube aceeasi mlodie sau o pot descarca, ilegal, de pe net. Unde e logica?

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Deezer a comentat:

  In aceasta situatie nu este la latitudinea Deezer de a restrictiona o melodie pe vreun teritoriu. Disponibilitatea melodiilor este gestionata de catre artisti si/ sau casele de discuri, astfel cel mai probabil acestia sunt in discutii pentru a putea disponibiliza continutul in Romania si in tarile apropiate Romaniei. Imagineaza-ti ca Deezer este o “piata de desfacere” pentru melodii, iar la un moment dat artistul decide sa isi schimbe distribuitorul melodiilor. Noul “distribuitor” insa nu are dreptul sa disponibilizeze melodiile sale decat in anumite tari, iar tarile care aveau pana in acel moment melodiile pe “raft” raman fara stoc. “Raftul” ramane gol insa nu se scoate eticheta de pe “raft” pentru ca in orice moment poate reveni pe stoc. Noi lucram constant la marirea catalogului iar in cazul in care melodiile devin disponibile pentru Romania sau alte teritorii acestea sunt “deblocate”. Deasemenea situatia descrisa de tine este intalnita de utilizatori din alte tari, nu este o situatie specifica Romaniei. Depinde doar de teritoriul pe care poate fi difuzata melodia.

  Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.