decuplarea de facebook

Sâmbătă, 8 Februarie 2014 | 7 Comentarii

De câteva zile am deconectat blogul de la Facebook şi aşa va rămâne până … se schimbă ceva. Nu pot spune că m-a determinat ceva anume să procedez în acest mod, dar e clar că expunerea pe Facebook este minimă din cauza modificărilor aduse modului în care ceea ce postezi ajunge către public.

zx-spectrum

Voi continua să scriu în acelaşi stil, cu prezenţă aproape zilnică. Cine doreşte să primească notificări se poate abona (în coloana din dreapta sus există o căsuţă pentru abonare prin E-mail), cine foloseşte un RSS reader se poate abona. Cine doreşte să folosescă metoda soneriei – “nu sunaţi, ies eu din când în când”, este binevenit. Adresa este uşor de ţinut mine deci nu văd o problemă în a intra direct pe adresă.

7 comentarii la “decuplarea de facebook

 1. AvatarAlice a comentat:

  LOL, numai ce dadusem “Like” acum cateva zile!

  Din punctul meu de vedere nu-i nicio paguba: cunosc “drumul”, nu trebuie sa ma autentific, nu stie tot boborul daca citesc, daca dau “Like” sau … alta apreciere (si daca dau, cui ce dau). Plus ca pot apasa “Enter” ca sa marchez un paragraf!

  Deci pana la urma: mi se pare un mare avantaj sa citesc direct pe blog! 😉

  Răspunde
 2. AvatarIonuț Hw a comentat:

  De foarte puține ori am ajuns pe blog de pe facebook (și asta pentru că persoane din lista de prieteni au distribuit/recomandat articole – deci nu de pe pagina blogului). De cele mai multe ori primesc notificări în Feedly sau intru direct pe adresă.

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.