de sezon

Sâmbătă, 24 Decembrie 2011 | 4 Comentarii

Melodia este originala, versurile sunt “adaptate”. Personajul principal al cantecului locuieste in Canada (e posibil sa aiba deja cetatenie canadiana) si revine an de an, de sarbatori, sa ne incante cu cantecele lui. Aceleasi, an de an. De ce ?

4 comentarii la “de sezon

 1. NeneaIancu a comentat:

  Poate ca ar trebui d-le OmRau sa vizionati un episod al emisiunii Profesionistii, realizata de Eugenia Voda in care a fost invitat Hrusca. Sunt curios…ati fost la mai multe concerte de colinde de-ale lui Hrusca si v-ati plictisit cu aceleasi colinde ? sunteti sigur ca sunt aceleasi? Preferati poate colinde cantate de Guta? Sau poate ar trebui Hrusca sa abordeze genul lui Guta… asta ca sa schimbe ceva? Vedeti dvs, poporul asta al nostru e mai de dinaintea lui 8086…colindele astea sunt adanc ancorate in identitatea lui. E legat de credinta, crestinatate, sacrificiu. Nu va chinuiti sa intelegeti…s-ar putea primiti din partea sistemului Kernel panic…no more SEO. System terminated. Toate cele bune! Doamne ajuta!

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 2. omrau.ro Post author a comentat:

  @NeneaIancu – Comentariul tau nu are legatura cu tema. Daca ai fi ascultat melodia si ai fi inteles versurile, probabil ca ai fi dedus ca am tradus mesajul lor. Drum intins !

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 3. NeneaIancu a comentat:

  Dimpotriva…am ascultat si piesa si mesajul. Comentariul tau e “off topic”, al meu in schimb sta in picioare. Daca nu te-ai prins, tinta esti tu OmRau, nicidecum Fara Zahar sau mesajul lor, tradus, pe langa subiect, de tine. Trist! Mare e blogosfera Domnului!

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 4. omrau.ro Post author a comentat:

  @NeneaIancu – Nu insista inutil. Ramani cu parerile tale si vezi de drumul tau, nu esti binevenit aici. Regula numarul 2 spune asa:

  “2. Daca ai convingerea ferma ca esti mai destept decat autorul articolului si vrei sa-i arati asta aici, te anuntam ca ai gresit si te invitam politicos sa-ti faci blogul tau (daca nu te pricepi, te putem ajuta, daca il ai deja, demonstreaza ca esti mai destept acolo).”

  Repet mesajul, drum intins !

  P.S. Asta e ultimul tau comentariu pe acest blog.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.