Daniela-Angela Berinde se ocupă de autostrăzi

Joi, 28 Mai 2015 | 0 Comentarii

Daniela-Angela Berinde, fostă prezentatoare TV, e şefă la strategia privind autostrăzile din România. E din Cluj şi asta contează mult, pentru că, se ştie, toţi clujenii sunt dibaci şi se pricep să facă de toate.

dana-berinde

Intrebat de Centrul de Investigatii Media in ce masura trecutul profesional o recomanda sa se ocupe de soarta infrastructurii de transport a Romaniei pentru urmatorii ani, Ministerul Transporturilor a raspuns insa ca, potrivit “prevederilor articolului 49 din HG nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici, CV-ul nu face parte din documentele care trebuie depuse la dosarul de concurs“.

Fostul jurnalist conduce o echipa formata din doi ingineri si patru economisti. Biroul de implementare a master planului are ca obiectiv general “planificarea, dezvoltarea, monitorizarea, administrarea si intretinerea master planului general de transport la nivelul infrastructurii nationale.”

Conform ordinului de numire in functie, obtinut de Centrul de Investigatii Media, Daniela-Angela Berinde primeste lunar un salariu de baza de 9.370 de lei si un “spor pentru conditii vatamatoare” de 627 de lei.

Menegeriţa lu’ tata … De aici.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.