daca vrei avere nu faci copii

Joi, 28 August 2014 | 3 Comentarii

Ăsta este punctul de vedere al lui Klaus Werner Iohannis, unul dintre mulţii candidaţi la preşedinţia României. Omul a declarat aşa:

“Am vândut şi am cumpărat altele, şi iar le-am vândut, şi iar am cumpărat. A fost relativ simplu, atunci au fost ieftine casele, mulţi saşi plecaseră din Sibiu, deci lucrurile au decurs din aproape în aproape. În afară de asta … ce să vă spun. Noi nu avem copii, deci alţii au investit în copii, în educaţia copiilor, noi am investit în imobile. Lucrurile sunt absolut simple, absolut transparente (…) Ne propuneam cu siguranţă să avem ceva pentru bătrâneţe”.

klaus-bicicleta

Acum, ce să mai spui … El a investit toţi banii pe care i-a câştigat din meditaţii şi din salarii în case. Alţii, care au fost mult mai puţin inspiraţi, s-au apucat să facă nişte copii. Unul sau mai mulţi, dar aceştia au fost cauza pentru care nu au reuşit să facă avere. Natalitatea a scăzut dramatic în România, dar lui îi pasă de acest mic detaliu? El vrea avere şi, mai nou, vrea să fie preşedintele României. Sau vor alţii?

3 comentarii la “daca vrei avere nu faci copii

  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Si ce daca nu poate avea copii? Exista zeci de mii de copii abandonati care asteapta sa fie adoptati. Dar si adoptia ii poate strica planurile de investitii … Indiferent de motivul pentru care nu are copii, explicatia e una halucinanta si nu cred ca are nici o scuza pentru asta.

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

 1. AvatarAlice a comentat:

  Adrian Nastase, Traian Basescu, Gigi Becali, Calin Popescu-Tariceanu, (…) au copii: sa-ntelegem ca toti cei enumerati (si altii ca ei) sunt niste sarantoci? Sau poate copiii acestora n-or fi mers nici macar la gradinita…

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.