da-i cu deontologia in orange

Marţi, 28 Februarie 2012 | 0 Comentarii

Nu cred că este o noutate pentru nimeni că ţeparii lucrează. Fie că este vorba despre economizoare, despre câştiguri prin SMS, sau chiar diverse moşteniri pe care le aveţi de la nişte rude necunoscute. Chiar eu am semnalat în numeroase rânduri cum se poate lua ţeapă. Poliţia îi mai răreşte pe ţepari. Am identificat zilele astea un articol scris de o persoană care declara anterior că este cel mai cunoscut blogger român în viaţă. Acesta ne comunică pe noul său site, o ştire foarte interesantă.

stiri_comunicat_bitdefender_20120227

Comunicatul emis de cei de la Bitdefender poate fi citit aici. Deci tu, cel mai mare blogger român în viaţă, ai înţeles că acest comunicat a fost emis de către Bitdefender “în numele Orange, Cosmote şi Vodafone” ? Unde ai văzut tu numele Cosmote şi Vodafone în acel comunicat ? Ai văzut că în comunicat scrie negru pe alb că “Orange România a emis, deja un comunicat oficial prin care îi avertizează pe utilizatorii de Facebook de pericolul acestei amenințări.” ? (Virgula din – a emis, deja – le aparţine celor de la Bitdefender)

Ştiu, e foame mare în on-line, firmele nu mai dau bani pe la diverşi care scriu prostii pe blog-uri. Acelaşi personaj este autorul unui articol plătit de Orange în care el făcea reclamă destul de prost. Orange nu mai sare cu bani şi acum dăm în ei ?

Cine vorbeşte despre ziariştii care nu preiau, vezi tu dragă, comunicatul Bitdefender dat “în numele Orange, Cosmote şi Vodafone”. Deotologie de Dâmboviţa …

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.