da esec of auar entaiar neisan

Duminică, 13 Mai 2012 | 6 Comentarii

Priviţi vă rog acest text. El reprezintă transcriptul unui discurs al unui preşedinte. Jucător. Adică preşedinte jucător.

“If ui laic tu bilt fărst dă solidariti alocheiting hiugi risorsis for solidariti, băt dont heving ă performănt iconomi, for şur sunăr or leităr, dă eşec of auăr polisi is garantid, and ui olredi hev igzampăls. Di iconomi dont genăreit dă neiseri risorsis, tu bi solidar as larj as ui uant tu bi solidar, or as larj as dă politişăns laic tu dicler det dei ar solidar sam taim uit intaiăr neişăn”.

Dacă doriţi şi partea audio, ea este aici (pentru o experienţă deplină, vă recomand o lectură a textului în paralel cu partea audio):

Ce e interesant, e mesajul pe care a vrut să-l transmită. Alocarea de resurse uriaşe pentru solidaritate socială (adică fix ce vrea să facă acum guvernul USL condus de Victor Ponta), va duce cu siguranţă la o agravare a problemelor economice.

End for şur, dă eşec of auăr entaiăr neişăn …

Actualizare 13 MAI 2012 – ora 20:07

Pentru cei care nu cred că este chiar preşedintele nostru în înregistrare, luaţi de aici:

6 comentarii la “da esec of auar entaiar neisan

 1. Vlad a comentat:

  Minunat! si eu care credeam ca nu mai este nimic care sa ma impresioneze in aceasta tara, dar uite ca mai gasim cate ceva. Cum sa fii presedinte si sa nu faci macar un curs de engleza… macar sa inveti pronuntia…Si eu vorbesc mai bine ca el si nu sunt presedinte…..

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 2. alex a comentat:

  Nu cred! Parerea mea ca e doar o făcatură ieftină. Nu cred ca e atât de prost! Nu e un video cu el vorbind! E doar imaginea lui.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 3. omrau.ro Post author a comentat:

  @alex – Vezi că am pus şi un video cu Traian Băsescu vorbind în limba engleză. Acum nu cred că îi mai bănuieşti pe cei de la ONU că au trucat webcast-ul …

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.