cv-ul tau e bun

Marţi, 13 Mai 2014 | 6 Comentarii

Primesc numeroase mesaje care au următorul conţinut:

Buna ziua!

Noua ne-a placut CV-ul dvs si am hotarat ca sunteti interesati sa lucrati in compania noastra. Ne specializam in consultare in domeniul de management al afacerilor.

Activitatea noastra se desfasoara in mai multe tari din lume, la fel avem si clienti in Romania. Si in legatura cu acest fat,dorim sa marim numarul de membrii echipei noastre. Activitatea poate fi deplina sau partiala. Salariu de la 400 pana la 2000 euro lunar.

Daca sunteti interesati de oferta propusa,va rugam sa scrieti pe adresa Allen@myjob-ro.com pentru a primi mai multe informatii.

Cu respect,HR Manager

cv-europass

Ceea ce înseamnă că CV-ul meu este foarte bun şi că mă pot angaja la firma lor, cu activitate deplină. Oare pică fraieri în plasă?

6 comentarii la “cv-ul tau e bun

 1. goe a comentat:

  Intreg textul e conceput de un “expert” agramat care in viata lui n-a tinut o carte in mana si a ramas restant la gramatica de clasa a III-a. Exprimarea naiva, cuvintele nepotrivite si topicul frazei tradeaza cultura unui manelist. Cireasa de pe tort e fraza “Si in legatura cu acest fat,dorim sa marim numarul de membrii echipei noastre”
  Asta spune tot despre “HR Managerul” care a conceput textul.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Cred ca e tradus cu google translate … Am primit cel putin 100 de mesaje de acest gen in ultima saptamana, deci se intrebuinteaza destul de serios.

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  2. goe a comentat:

   @omrau
   Nu cred ca e tradus cu Google. Translatorul asta scoate fraze sucite, dar nu manaca litere, adica cuvintele sunt redate corect. Nicodata translatorul nu ar fi scris “fat” in loc de fapt. Plus ca translatorul nu vine cu exprimari naive de genul “noua ne-a placut”.
   Fie autorul e roman, fie textul a fost tradus de un roman, un roman cu cunostinte de limba romana la nivel de scoala primara.

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.