cum vorbeşti 120 de ore într-o zi

Sâmbătă, 30 Ianuarie 2016 | 1 Comentariu

Vodafone are o ofertă de nerefuzat, respectiv un sistem de bonusuri pentru apeluri primite. Bonus din care îţi poţi lua inclusiv telefoane mobile. Ei, oameni extraordinari au prins ideea şi sună de pe un telefon cu abonament nelimitat al unei alte companii (Orange, Telekom) pe numere Vodafone pentru a primi bonus. Şi pentru că apelul în conferinţă nu costă nimic, sună simultan la 5 numere. Deci, teoretic, poţi vorbi 24*5=120 de ore în doar 24 de ore. Şi cum ceilalţi operatori nu sunt proşti, au ajuns să suspende abonamentele abuzivilor. Şi abuzivii se revoltă, fără să citească atent contractul pe care l-au semnat.

Ideea e simplă: cei de la Vodafone plătesc bonusurile pe care le dau clienţilor lor cu banii din tariful de interconectare pe care îi primesc de la ceilalţi operatori pentru apelurile terminate în Vodafone. E simplu.

“Oferta” detaliată, aici:

– dacă ești utilizator de cartelă Vodafone și îți activezi opțiunea corespunzătoare acestei campanii, când te sună cineva, câștigi 1 MB/minut + credit pentru telefon. La fel și persoana în chestie, cu condiția să-și fi activat numita opțiune;
– dacă te sună cineva din altă rețea, primești 10 MB/minut + credit pentru telefon. Și apelantul din cealaltă rețea va primi 10 MB/minut, dar doar dacă s-a înscris în campanie. Asta înseamnă să se înregistreze cu numărul lui, prin SMS, la 0722101010, direct pe www.vodafone.ro sau în aplicația My Vodafone. Numărului său obișnuit i se va asocia un număr de cartelă Vodafone, pe care va primi bonusurile;
– încă de la momentul înscrierii în campanie (care a început pe 23 noiembrie) se primește un bonus de 5 GB, valabil 15 zile;
– înscrierea se poate face până pe 31 ianuarie, cu posibilitate de prelungire. Iar acumularea și utilizarea de net gratuit și de credit pentru telefon se poate face până la 31 martie 2016;

Cei de la Telekom au blocat comunicaţiile din reţeaua lor spre numărul 0722101010. A ieşit scandal total.

“Vodafone România informează utilizatorii serviciilor de telefonie mobilă că numărul 0722.10.10.10, folosit în campania curentă de comunicare “Gratis la Cartelă! Primeşti şi net şi telefon” pentru Cartela Vodafone, a fost restricţionat de către Telekom România”.

„În urma investigațiilor efectuate, Telekom Romania Mobile Communications S.A. a restricționat accesul clienților săi către numărul Vodafone 0722.10.10.10, acesta fiind utilizat în scopuri comerciale în cadrul unei campanii publicitare cu încălcarea prevederilor acordului de interconectare dintre cele două părți. Telekom Romania Mobile Communications S.A. a luat această decizie în urma notificării prealabile a Vodafone Romania cu privire la încălcarea obligatiilor Acordului de interconectare”.

Oricum, e o mică măgărie aici, după cum am explicat mai sus. Da, Vodafone e cea mai tare companie de telefonie mobilă din România în 2015.

Un comentariu la “cum vorbeşti 120 de ore într-o zi

  1. AvatarCatalin a comentat:

    In povestea aceasta toti cei implicati sunt de vina, operatoriul de telefonie deoarece folosesc exprimari de genul “minute nelimitat”, tipa de Telekom fiindca nu stie sa explice si utilizatorul fiindca e o sfecla pretinzand ca nu stie ce face.

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.