cum simti ca esti fermecat

Marţi, 17 Decembrie 2013 | 4 Comentarii

De fapt titlul ar trebui să sune ceva de genul “Cum îţi dai seama că ţi s-au făcut farmece?”, că fermecat nu se aplică la oameni.

Preambul ştiinţific (ajută să înţelegeţi lucrurile): Farmecele şi vrăjile există şi se fac. Chiar dacă ştim că nu este bine pentru că prin ele încălcăm liberul arbitru al celui asupra cărora sunt făcute, sau o facem din invidie, din răzbunare, din disperare, uneori, sau unele dintre noi, ajung să recurgă la ele ca ultimă metodă pentru a-şi atinge scopul. Există nenumărate formule şi ritualuri, dar chiar dacă pe moment funcţionează, este interesant, şi trist în acelaşi timp, să observi toate urmările (atât asupra celui care le face, cât şi asupra celui căruia îi sunt făcute). Unii spun că dacă nu crezi în ele, nu se leagă de tine şi se întorc asupra celui de la care au pornit, alţii spun că, deşi nu credeau în aşa ceva, şi-au schimbat complet punctul de vedere în urma unei experienţe personale neplăcute de acest gen. Crezi sau nu, în cazul în care bănuieşti ceva, te poţi duce la un preot cu har care ar putea sa-ţi spună sau te poţi ghida după unele semne.

Şi acum, cele 5 semne, aşa cum sunt ele prezentate de specialişti:

1. Vrei să faci un copil şi nu poţi

Astrolog: Îţi doreşti de multă vreme un copil, doctorii spun că din punct de vedere fizic nici tu, nici partenerul nu aveţi probleme şi totuşi, nu reuşeşti să rămâi însărcinată. Încercaţi diferite tratamente, dar nimic nu merge.

OmRău: Mergi la nişte doctori competenţi, care să nu te mintă. Şi, eventual, fă nişte analize specifice: începe cu o spermogramă pentru soţ. Poţi merge până acolo încât să încerci cu un alt bărbat, dacă cu soţul nu îţi iese.

vrei-sa-faci-copil

2. Ai o stare generală proastă

Astrolog: De ceva vreme te simţi apatică, te cuprind deseori stări de depresie sau ai ameţeli sau leşinuri repetate. Starea sănătăţii tale se agreavează pe zi ce trece, iar la analize afli brusc că suferi de o boală gravă. Slăbeşti brusc foarte mult, fără să faci ceva anume pentru asta.

OmRău: Dacă eşti apatică şi ai o boală gravă, sigur e de la boală apatia. S-ar putea ca schimbarea stilului de viaţă să ajute, dacă boala nu e incurabilă.

3. Nu reuşeşti să te angajezi sau ai probleme la serviciu apărute din senin

Astrolog: Vrei să te angajezi dar de fiecare dată, deşi ţi-ai trimis CV-ul peste tot şi mergi mereu la interviuri, fie nu ţi se răspunde, fie în ultimul moment intervine ceva şi îţi scapă postul printre degete. Dacă ai deja un loc de muncă, relaţiile cu şeful şi colegii sunt tot mai tensionate iar tu nu mai reuşeşti să-ţi îndeplineşti sarcinile ca înainte.

OmRău: Încearcă în alt oraş, unde sunt firme care au nevoie de oameni ca tine, dar vezi că s-ar putea ca CV-ul tău să nu se pupe cu cerinţele postului. Dacă ai serviciu, deja lucrurile nu mai sunt aşa de grave. Oricum, la serviciu se întâmplă des ca problemele să apară din senin. Nu trebuie să disperi, cum apar, tot la fel şi dispar. Din senin.

4. Nu reuşeşti să-ţi găseşti un partener de viaţă

Astrolog: Deşi îţi doreşti şi practic faci tot ce este posibil ca să-ţi găseşti un partener de viaţă sau să legalizezi relaţia pe care deja o ai, ai tot timpul ghinion şi fie nu apare nimeni în viaţa ta, fie rămâi singură de fiecare dată.

OmRău: Sunt site-uri de profil care te pot ajuta să găseşti un partener sau, de ce nu, o parteneră de viaţă. Se poartă, şi nu e decât o chestiune de timp până te vei putea căsători legal cu aleasa inimii tale, aici, în România. În alte ţări se poate deja.

5. Nu reuşeşti să te stabilizezi din punct de vedere financiar

Astrolog: Banii parcă ţi se scurg printre degete, nu mai reuşeşti să câştigi ca înainte, ai pierderi financiare neaşteptate, închei afaceri şi contracte în dezavantajul tău, eşti furat sau înşelat, îţi faci din ce în ce mai multe datorii iar lipsa banilor se simte din ce în ce mai acut. Există farmece care pot atinge doar un domeniu din viaţa ta sau generale care pot să-ţi dea întreaga existenţă peste cap, de parcă nimic nu ţi se mai leagă.

OmRău: S-ar putea ca serviciul tău să fie de rahat şi să ai un salariu mai mic decât ţi-ai imaginat. Cât ai verificat ultima dată pe fluturaşul de salariu? Sau s-ar putea să faci cheltuieli nejustificat de mari. Pe un extras de cont ai verificat?

Astrologul mai spune nişte chestii interesante, dar mă abţin să completez:

Cu cât este mai complex, cu atât mai greu este să te eliberezi de el. Unele farmece şi legături pot fi transmise şi urmaşilor, de aceea, este bine să scapi de ele imediat ce le descoperi. Cel mai recomandat lucru este să mergi la biserică (la Zlătari în Bucureşti, de exemplu), 9 vineri la rând, ori mergi la un preot sau un călugăr la care să te spovedeşti şi care poate să-ţi dea îndrumările potrivite. Orice problemă are o soluţie şi orice legătură poate fi dezlegată, păstrează-ţi credinţa.

Să vedem de ce sunt interesate cititoarele:

—————-
Danilo pe 2 Nov 2013, 23:32 – farmece – stie cineva pe cineva care dezleaga cununii?

OmRău: Dragă Danilo, e simplu: deschizi proces de divorţ. Judecătorul dezleagă cununia. Sunt şi soluţii mai radicale şi mai rapide, dar, cel puţin teoretic, faci un pic de puşcărie.
—————-
cristi pe 30 Oct 2013, 20:03 – pot farmecele sa schimbe fata unui om – sunt cristi si de la 3 ani eu cred ca am fost vrajit la trei ani eram un copil frumos dulce daca sar spune perfect dar acum am 16 ani si sunt urat sunt praf cu toate cum fac sa ma dezlantui

OmRău: Dragă cristi, dacă ai fost vrăjit la 3 ani pentru că erai un copil frumos şi dulce, trebuie să ştii că nu mai ai nici o şansă. Copiii care sunt frumoşi când sunt mici se fac urâţi când cresc mari. De obicei, copiii mici sunt urâţi.
—————-
Gabriela pe 25 Ian 2013, 19:08 – banii – Am schimbat usa de la intrare si am gasit sub pragul usii o moneda care pe spatele ei era semnul crucii cu rosu (vopsea,oja….) ce inseamna asta?

OmRău: Dragă Gabriela, nu înseamnă decât că moneda a fost pusă acolo de cel care a montat uşa. Dacă ai atins moneda ai să mori.
—————-
lorena pe 12 Oct 2013, 13:37 – – daca aveti nevoie de ajutor – daca aveti nevoie de ajutor eu va pot sfatui id meu este l_lorena18 si de curand am cunoscut o persoana care m-a ajutat foarte mult, de aceea as dori sa ajut si eu la randul meu. contactati-ma va pot da detalii l_lorena18

OmRău: Dragă lorena, te rog să mă cauţi. Am nevoie de ajutorul tău!
—————-

Articolul original, aici. E un site pentru fete, da?

4 comentarii la “cum simti ca esti fermecat

 1. Adrian a comentat:

  Astia sunt liberi printre noi, au dreptul la pareri, opinii unii au si functii de conducere/decizie. Ce este mai grav e ca ei au si drept de vot ( spre norocul nostru insa nu conteaza pe cine voteaza ca sunt toti la fel de hoti… 🙂 ).

  PS: Asteptam solutii pentru dezlegarea de farmece online pentru cresterea traficului si alungarea demonilor hackeri.

  Iti place comentariul? Thumb up 3 Thumb down 0

  Răspunde
 2. gabi a comentat:

  un cititor intreaba: “Ce sa fac sa castig si eu la loto potul cel mare de craciun/revelion?” Cum raspundem la asemenea intrebare, domnule doctor?

  Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 1

  Răspunde
 3. florina a comentat:

  eu nu ma mai recunosc,de o vreme nimic nu mai merge,urasc foarte mult casa in care locuiesc,iar sotu este de neclintit,suntem ca doi straini,de cand nu mai sunt in relati bune cu soacra traiesc pur si simplu un infern de nedescris

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.