cum produc romanii bani

Luni, 6 Februarie 2012 | 3 Comentarii

Primesc mesaje E-mail şi văd postări pe fluxurile de comentarii Facebook de pe diverse site-uri de ştiri, în care nişte băieţi fac reclamă la un joc online.

fraier anno1777 00

anno1777 04

Schema este administrată oficial de o firmă înregistrată într-un paradis fiscal:

fraier anno1777 02

Până aici nu e nimic rău, chiar dacă firma este într-un apartament şi nu plateşte nici un fel de taxe şi impozite în ţara. În condiţiile de utilizare a site-ului, te declari un admirator a tot ce înseamnă frumos, în versiunea fără haine:

fraier anno1777 03

Ce mi se pare cu adevarat îngrijorator, este că românii conduc detaşat într-un top al utilizatorilor:

fraier anno1777 01

Desigur, este doar un joc dintre multele cu care işi pierd timpul copiii şi adulţii din România. Cum să meargă ţara daca tu în loc să munceşti, să-ti bati capul cu chestiuni serioase, stai şi dai din butoane ? În acelaşi context poate fi privit şi revolutionarul de Facebook !

3 comentarii la “cum produc romanii bani

    1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

      Curios, eu am vazut o gramada de studenti care au exact aceleasi preocupari. De adulti bugetari care fac asta nu mai spun …

  1. Avatardublup731 a comentat:

    e interesant jocul. merita jucat. mai este un joc la fel de bun , cistigi bani reali, nu trebuie sa astepti minute in sir la lupte, cistigi instantaneu,bonusuri mari la cresterea in nivele, admin activ,saritor sa te ajute. are chat online unde poti comunica cu jucatorii online, bonusuri. merita incercat. cine vrea sa se inscrie

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.