cum ne-au distrus ţara

Miercuri, 24 Iunie 2015 | 0 Comentarii

Nu ştiu dacă aţi sesizat, dar ne apropiem de o dictatură. O dictatură militară, mai precis:

“Voi conduce ca un militar, ca la armata. Mai putina politica si proceduri si avize mai rapide”, a spus Gabriel Oprea la Realitatea TV.

Corupţia generalizată din ultimii 10 ani (cel puţin), a dus la situaţia că în acest moment nu mai există nici un om politic sau de afaceri (care contează cumva într-o ecuaţie) care să nu poată fi acuzat de trafic de influenţă, conflict de interese, fraudă cu fonduri publice, deturnare de fonduri, dare de mită, constituire sau aderare la un grup infracţional, etc. Sunt absolut convins că această stare de fapt a convenit de minune “prietenilor” de peste ocean, disoluţia clasei politice şi posibilitatea de a şantaja absolut orice om public sau de afaceri face din ţara noastră o ţintă sigură. Prin mituirea funcţionarilor publici s-a ajuns ca România să nu mai dispună de nici un fel de resurse naturale, infrastructură de transport rutier, energetic, de telecomunicaţii, etc. Am ajuns o ţară paralizată, totul fiind controlat la acest moment de străini.

Imediat după plecarea lui Băsescu s-au dezlănţuit procurorii, care au pus pe rolul instanţelor dosare care conţineau fapte petrecute cu 5, 10 sau chiar mai mulţi ani înainte. Să o luăm un pic logic:

1. Faptele s-au petrecut în urmă cu 10 ani.
2. Dovezile la dosar şi acuzaţiile se bazează şi pe informaţiile culese de SRI (instituţie care apare menţionată în majoritatea comunicatelor de presă).
3. SRI are ca sarcină principală protejarea ţării de agresiuni interne şi externe, corupţia fiind un element care atentează la siguranţa naţională.
4. Nu am nici un dubiu că SRI a informat instituţiile abilitate despre mizeriile care s-au petrecut şi care s-au dovedit atacuri la siguranţa naţională (de aia nu mai avem resurse, ca un exemplu).
5. Concluzia logică e că lucrurile au fost oprite la nivelul procurorilor, care au ţinut mizeriile la sertar până au primit ordin să dea dosarele în justiţie. Pentru că procurorii, oameni care sunt militari, acţionează la ordin.

Şi ordinul a venit fix după alegerile prezidenţiale din 2014.

klaus-ghinion

Acum putem să suspectăm multe, inclusiv că Băsescu a blocat lucrurile. Este imposibil de crezut aşa ceva, din moment ce foarte mulţi duşmani ai lui, oameni care l-au încurcat, au fost bine sănătoşi până fix în momentul în care a plecat Băsescu. Deci nu Băsescu a blocat dosarele. Sau nu le-a blocat pe toate, dacă a avut puterea să blocheze ceva.

Avem toate motivele să credem că totul a fost o acţiune extrem de fin organizată, din exterior, prin numirea la conducerea instituţiilor de forţă ale statului de agenţi străini, care au răspuns exclusiv la ordine din afara ţării. După ce s-a distrus cam tot ce se putea distruge, inclusiv la nivel de încrede în clasa politică, în instituţii ale statului (vă amintiţi că “armata” apărea, laolaltă cu biserica, drept instituţia în care românii au încredere – care armată?), oameni de afaceri, liberalism, etc. a venit momentul să se finalizeze lucrurile, prin aruncarea în haos a tuturor instituţiilor statului (ministere, primării, prefecturi, parlament, curtea constituţională, etc.) ca urmare a sutelor de arestări.

Ce a păzit SRI în toată această perioadă? Nu a avut suficientă putere să facă ceva? Dacă preşedintele este pasiv, procurorii nu vor să dea dosarele mai departe sau nu vor să facă dosare, SRI nu poate face nimic? Nimeni nu a putut face nimic?

E posibil ca evoluţiile interne să fi fost controlate total din exterior, iar cei care şi-au dat seama de asta să nu fi putut face nimic. Cu un preşedinte care a blocat tot, sau cu un preşedinte care apăra interese străine de americani, s-a stat pe loc. Am fost un câmp de antrenament, în care unii corupeau şi alţii aşteptau momentul în care să intre la butoane. Şi au intrat după alegerile prezidenţiale din 2014, moment în care au dat drumul la dosare. Ponta nu era bun în ecuaţie, motiv pentru care a fost eliminat. Nu s-a putut de tot la acel moment, a venit momentul în care i s-a sugerat să se opreze la genunchi, operaţie care îl va indisponibiliza mai mult decât cele 45 de zile care îi sunt permise de constituţie. Şi Gabi, militar, va conduce guvernul. Chiar şi din poziţia de prim-ministru, aşa cum o face acum. Cu MRU şef la SIE, şi un alt beneficiar de finaţare Soros la SRI, vom schimba doar stăpânul.

Americanii au anunţat că aduc în România, pe lângă scutul anti-rachetă, şi armament greu. Pe lângă cele 2 fregate casate de englezi, am mai cumpărat şi nişte avioane F16 casate de portughezi, ceea ce ne dă un plus de valoare militară. Pentru că altfel aveam doar bricul Mircea şi submarinul Delfinul.

Ca şi concluzie, am fost câmp de instrucţie între interesele ruse şi cele americane, din noiembrie 2014 americanii intrând la butoane. Lucru care nu convine deloc ruşilor şi oamenilor lor din sistemele româneşti. Şi se joacă la rupere, cu efecte catastrofale pentru locuitorii acestei ţări.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.