cum iubeşti femeile

Luni, 27 Octombrie 2014 | 0 Comentarii

Nu ştiu dacă l-a întrebat cineva sau a formulat întrebarea sigur, Călin Anton Popescu Tăriceanu, candidat la preşedinţia României, ne spune că, citez:

“Spre deosebire de alţi bărbaţi, care au avut o nevastă şi mai multe legături extraconjugale, eu am preferat cu femeile pe care le-am iubit să mă şi căsătoresc.”

Sigur, eu încerc să fac un scenariu scurt. Mi-l imaginez pe Tăriceanu căsătorit, cu nevastă acasă şi cu copil. Mergând el la o întânire cu şampanie, îi cad ochii pe o domnişoară singură, apetisantă, numai bună pentru el. Intră în vorbă şi se îndrăgosteşte. Se duce seara acasă şi îi comunică nevestei că el s-a îndragostit de altcineva şi că, în conformitate cu principiile lui, o va părăsi şi se va căsători cu acea femeie.

indragostit

E extrem de greu de digerat poveşti din astea. Îndrăgosteala “n+1” se produce în paralel cu iubirea pentru soţia notată cu “n”? Sau întâi moare dragostea pentru femeia “n” şi urmează o perioadă de burlăcie în care se petrece un proces complex de îndrăgostire? E posibil ca simultan să iubească şi fosta nevastă “n-1”, şi pe cea curentă “n” şi pe viitoarea “n+1”?

Nu înţeleg deloc cum anume se petrec iubirile astea de afacerist liberal.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.