cum îşi bate joc eon de clienţi cu autocitirea

Vineri, 9 Septembrie 2016 | 2 Comentarii

Ca majoritatea companiilor care au luat gratis o halcă din sistemul energetic naţional, şi EON pune la dispoziţia clienţilor modalitatea de autocitire a contorului de energie electrică sau de gaz. De fapt compania se foloseşte de clienţi pentru a-şi face treaba. Problema intervine când perioada de autocitire se modifică de la o lună la alta. S-a întîmplat ca perioada să fie modificată în aşa fel încât într-una dintre luni nu am putut introduce index-ul contorului de gaz. Iar softul care face aproximarea a lucrat greşit şi m-am trezit cu o factură de peste 700 de lei la gaz în luna aprilie. Acum au modificat din nou perioada, pentru contorul de energie electrică. Inutil de menţionat că adresa la care figurează ca instalat contorul de gaz diferă de cea la care e instalat cel de energie electrică, ambele diferind de adresa poştală exactă.

eon-autocitire-perioada-modificare-1

eon-autocitire-perioada-modificare-2

Acelaşi contor, diferenţă de 1 lună între mesaje, 2 perioade diferite de autocitire. Pe cretinii ăştia nu îi poate pune nimeni la punct cumva?

2 comentarii la “cum îşi bate joc eon de clienţi cu autocitirea

  1. AvatarBa De a comentat:

    No cand ti-am zis ca astia mio taiat gazu pentru o restanta de 3 lei (restanta era tot din vina lor), si mio cerut 300 sa-l reconecteze, in conditiile in care anual le dau cam 2500 lei, ai zis ca sigur io am gresit cu ceva. No ti-ai luat-o acuma si tu 😀

    Răspunde
  2. AvatarPopeti Eugenia a comentat:

    Din 2003 avem contract cu eon, a ramas aceeasi perioada de transmitere a indexului(spre deosebire de electrica), doar de 2 ori nu am putut transmite prin cont, atunci am transmis telefonic. Suntem foarte multumiti.

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.