cum furi curent

Marţi, 10 Februarie 2015 | 6 Comentarii

Băieţii cu economizorul nu dorm – au mai inventat o poveste. Acum apelează la nişte istorioare cu persoane care furau curent electric în trecut, de la stat, nu se spune exact când. Totul sună aşa:

De cand ma stiu eu, pretul la curentul electric, a crescut mereu.Nu aveam de unde sa stiu ca,pretul era ridicat in mod artificial, tocmai de aceea inventam mereu cate ceva la contorul de curent electri. Fie montam o agrafa, fie lipeam un magnet sau derulam inapoi cifrele contorului electric. Am o familie mare si este intotdeauna nevoie de multa lumina in casa. Imaginati-va doar cat curent se consuma pentru necesitatile copiilor mici : spalatul scutecelor, camasutelor, sa nu mai vorbesc de cel care sta toata ziua in fata calculatorului. Mai pe scurt, ce sa mai…trebuie sa recunosc ca, furam de la stat.Mai lucrez si suplimentar, execut instalatii electrice in apartamente. Si iata ca odata, am avut ocazia sa dau peste o chestie foarte interesanta. Am instalat contorul, am tras cablul, dupa care stapanul a inceput finisarea apartamentului.

Lucrurile merg mult mai bine dacă îţi faci reclamă pe un site, de exemplu pe site-ul Antena3:

cum-furi-curent

Şi ca totul să fie credibil, aparatul pe care îl vând, economizorul – acelaşi ca şi în trecut, trebuie să aibă un nume străin – STROM ENERGIE:

Dispozitivul are o denumire straina – STROM ENERGIE. Din cate am inteles, nu poate fi cumparat dintr-un magazine obisnuit. E de inteles, deoarece nu e chiar corect fata de stat. Insa cred ca, cel mai important e ca totusi platim niste impozite destul de mari, iar acest dispozitiv e solutia ideala pentru o economisire corecta si rationala.

blog-tepar-electrician-economizor

În fapt e aceeaşi ţeapă, o cutie care se bagă în priză şi are un condensator şi două LED-uri montate în serie. Revenind la titlu – care apare mascat inclusiv pe textele din reclame, trebuie ştiut că nu trebuie vă aşteptaţi să se oprească ceva la contor după ce băgaţi economizorul în priză, ci dimpotrivă, consumul de energie activă va creşte, iar factura va fi mai mare.

6 comentarii la “cum furi curent

 1. AvatarGicu de la cazane a comentat:

  Nu stiu daca a remarcat cineva. STROM ENERGIE este in germana, inseamna energie electrică.
  p.s.: oare cine e in realitate domnul cu geaca rosie? oare a avut tupeul sa ia poza de pe net sau e chiar tzeparul?

  Răspunde
 2. Avatarcornedellcornedell a comentat:

  Nu stiu cine este..dar nu cred ca nu stie ca e pe net..facand o reclama la un rahat….Ioan HONCIUC..care este cautat de mine pe internet…sa fiu al mami daca am dat de dansul…de HONCIUC am dat…dar nu de cel din foto….

  Răspunde
 3. AvatarAlice a comentat:

  Cred ca nu vom afla niciodata cine e domnul cu geaca rosie, domn care mai nou cica s-ar numi Evgheni Adamov si are-un blog: http://blogger-live.org/electrik-stromenergieUA2/?cid=fOrUGE&p=%3A%3A&vid=b5ab261967c208bb3141cc6b2df23102. Blogul e-n limba rusa, dar asa cum Google Search are o functionalitate de cautare a unei imagini, IE are una pentru tradus instantaneu cu Bing.

  In partea dreapta a paginii, “persoane” avand aceeasi imagine de profil ca-n captura de ecran de mai sus, apar sub alte nume, cu comentarii pe Vkontakte, echivalentul rusesc al Facebook.

  Povestea asta pare sa aiba legatura cu orice, numai cu economia de curent nu.

  Răspunde
  1. AvatarAlice a comentat:

   M-ar mira sa existe doar un singur rus pe nume Evgheni Adamov, dar nu cred ca omul cu blogul in limba rusa se numeste asa (cum nu-l cheama nici Ioan Honciuc). Am vrut sa subliniez doar ca aceleasi imagini (probabil preluate de pe net) si cam acelasi text sunt folosite pentru reclama la acelasi produs, in tari diferite.

   Interesant meniul blogului rusului: oricare dintre butoane redirectioneaza catre pagina unei “firme distribuitoare” a aparatului respectiv. Probabil si cel din imaginea de mai sus functioneaza (sau functiona) cam la fel.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.