cum faci cruce deasupra bolului cu mâncare

Marţi, 30 Iunie 2015 | 0 Comentarii

Mulţi creştini obişnuiesc ca la mesele de sărbătoare să facă semnul crucii deasupra mâncării. Cercetătorii ruşi susţin că au dovedit ştiinţific proprietăţile miraculoase ale semnului crucii şi al rugăciunii asupra mâncării şi alimentelor pe care le consumăm. Aceștia susţin că gestul făcut de credincioşi poate purifica mancarea şi apa, având proprietăţi bactericide.

Dacă semnul crucii este făcut neîngrijit şi fără să atingă punctele corespunzatoare (centrul frunţii, centrul plexului solar şi umerii), rezultatele pozitive ale testelor sunt mai slabe sau chiar absente.

Asta e ca şi cu cărţile religioase oficiale

BONUS – Cum să te ROGI CORECT pentru a scăpa de BOLI

De ce pentru unii rugăciunea funcționează și pentru alții nu?

1. În timpul rugăciunii, mintea nu trebuie să zboare în altă parte. Principalul aspect atunci când te rogi este să te detașezi de probleme și să o faci cu sinceritate.
2. Nu face contrariul după ce te-ai rugat. Dacă i-ai promis lui Dumnezeu că vei încerca să faci fapte bune pentru a compensa păcatele tale, nu te apuca să clevetești împotriva cuiva.
3. Cere sănătate și dragoste, nu bani și alte plăceri trecătoare, susțin teologii, iar tu trebuie să te bucuri de aceste daruri nemateriale.
4. Te rogi temându-te de moarte? O rugăciune puternică este aceea în care arăți că ești conștient și de momentul în care despărțirea de lumea din jur îți bate la ușă, de smerenia cu care accepți acest destin și dorința sinceră de a rămâne în viață pentru a schimba lucrurile în bine.

Dacă ai comis păcate (poate fi şi o crimă, sau chiar mai multe), trebuie neapărat ca să faci fapte bune pentru ca rugăciunea să fie ascultată.

paine-rotunda-cruce

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.