cum facem rezultatele google irelevante

Joi, 26 Iulie 2012 | 1 Comentariu

Algoritmul de căutare de la Google este un secret foarte bine păstrat. Se ştiu detalii generale, s-au publicat cărţi despre acest subiect, dar lucrurile sunt departe de a fi publice.

Mergând după aceste detalii publice, cineva a avut ideea unui mic experiment. Experimentul consta în a insera pe paginile care îţi aparţin un link de genul:

< a href="http://www.victorponta.ro/" title="plagiator">plagiator< /a>

Google e băiat cuminte şi indexează extrem de rapid (în minute) multe pagini, inclusiv pe cele care conţin link-ul. Ce a ieşit ?

plagiator_seo_ponta

Uite aşa se poate face ca oricine caută cuvântul respectiv să dea, ca prim link, de pagina lui Victor Ponta. Acuzaţiile de plagiat la adresa lui sunt actuale şi subiectul este departe de a fi lămurit.

Foarte interesant este că Yahoo încă nu a luat plasă. Şi asta se poate datora faptului că Yahoo indexează mai greu … Poate o să-l facă Marissa Mayer mai rapid.

plagiator_seo_ponta_yahoo

Altceva vreau însă să scot în evidenţă şi anume că rezultatele furnizate de motoarele de căutare, în cazul de faţă de Google, sunt departe de a fi relevante. De ce ? Pentru că pe site-ul furnizat primul nu apar informaţii relevante despre plagiat … Nu-i aşa că specialiştii SEO sunt foarte bine pregătiţi şi ne fac viaţa mai uşoară?

Un comentariu la “cum facem rezultatele google irelevante

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.