cum executi un mandat de aducere

Miercuri, 15 Ianuarie 2014 | 1 Comentariu

Nişte băieţi au venit la preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, pentru a-i prezenta un mandat de aducere. Băieţii au încercat să-l introducă pe domn într-o maşină de poliţie. Şi a rezultat circ:

Când ştii că ăla de vrei să-l transporţi are 150 de kg, te prezinţi cu un Tico? Dacă veneau cu o dubă, operaţiunea de introducere dura 10 secunde şi ştirea nu mai era aşa de spectaculoasă.

nicusor-constantinescu

Domnul care nu vrea să urce în maşină este cel care a adormit în intersecţie în 2006, la volan, la semafor. Ulterior a declarat că este bolnav …

28 Octombrie 2006. “Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), Nicuşor Constantinescu, a fost implicat, în noaptea de joi spre vineri, într-un incident care a căpătat imediat amploarea unui subiect media senzaţional. Nicuşor Constantinescu a fost văzut nemişcat la volanul maşinii sale, părînd că doarme, în timp ce autoturismul a rămas oprit în trafic, în intersecţia bulevardelor Mamaia cu Tomis. Imediat, trecătorii din zonă s-au strîns ca la circ…Unii dintre aceştia au apelat telefonic numărul de urgenţă 112. În zonă au ajuns mai multe echipaje de poliţie, însă… circul a continuat, maşina în care se afla Nicuşor Constantinescu captînd atenţia celor prezenţi. Din interiorul maşinii însă, niciun gest. La locul incidentului au ajuns cîţiva colegi ai şefului CJC, care l-au transportat pe acesta din zonă cu un taximetru.”

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.