cum eliberăm ostatecii

Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015 | 0 Comentarii

Ca să vă daţi seama de nivelul ridicat de competenţă al celor care se ocupă de lucruri serioase – gen poliţie, servicii secrete, etc. să citim nişte declaraţii oficiale:

Amedy Coulibaly, un islamist în vârstă de 32 de ani, a fost omorât în intervenţia forţelor de ordine la un magazin evreiesc din zona Vincennes (la periferia Parisului). În cursul zilei de joi, Amedy Coulibaly a omorât o poliţistă în zonă Montrouge din Paris. Conform autorităţilor, el încerca să atace sediul unui post de televiziune situat în sudul Parisului. Suspectul avea antecedente penale, el fiind arestat o lună în anul 2010, după ce fusese prins având o armă automată de tip Kalaşnikov.

sursa

Deci tu îl găseşti pe ăla cu AK-47 şi nu îţi pui nici o întrebare, fie şi una simplă, de genul “De unde mama dracului avea urâtul ăsta o armă automată?”. Şi îl ţii arestat o lună şi după aia îi dai drumul că na, nu a făcut nimic rău.

Amedy Coulibaly, autorul atacului armat şi luării de ostatici de ieri, de la magazinul evreiesc din nord-estul Parisului, a fost ucis în timpul intervenţiei forţelor de ordine, operaţiunea care s-a desfăşurat în acelaşi timp cu asaltul asupra fraţilor Kouachi, autorii atacului terorist de la Charlie Hebdo. Complicea sa, Hayat Boumedienne, a reuşit să scape şi este căutată de poliţiştii francezi. O ipoteză vehiculată este aceea că Boumedienne a fost implicată şi în evenimentele de ieri seară şi a reuşit să scape în confuzia creată în timpul operaţiunii de eliberare a ostaticilor din magazin. De altfel, mai mulţi martori au relatat faptul că nu una, ci două persoane au atac magazinul evreiesc din nord-estul Parisului.

sursa

Dacă urmăriţi înregistrarea cu ieşirea ostaticilor din magazin, îţi dai seama de amatorismul absolut al celor care au acţionat … Ostatecii ieşeau claie peste grămadă şi plecau care încotro, fără ca poliţia să îi oprească undeva într-un perimetru bine delimitat şi să vadă ce şi cum e cu ei.

Urmăriţi pe film doar această persoană:

haos-eliberare-ostateci-porte-de-vincennes

După ce s-a dus fumul, s-au prins că a dispărut terorista şi au declarat oficial că prin faţă nu a ieşit. Sigur-sigur, că erau ei acolo şi o vedeau dacă ieşea.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.