cum cresc preţurile înainte de Black Friday

Miercuri, 18 Noiembrie 2015 | 0 Comentarii

Fiţi voi atenţi ce prostie spune domnul ăsta de la eMag. Respectiv că preţul este fixat de furnizori … şi că eMag reduce preţurile sub aceste niveluri de comun acord cu furnizorul. Nu ne spune nimic despre cum cresc ei preţurile la un nivel nesimţit de mare, peste cel fixat de furnizor.

Abureală pe faţă … Mediagalaxy vinde cu preţuri decente, majoritatea produselor, pe toată perioada lunii noiembrie 2015.

Sigur, omul încerca să justifice ceva ce nu poate justifica – respectiv de ce înainte de BF cresc preţurile la eMag, dar nu numai. Şi cresc peste valorile staţionare din graficul de pe tablă. Sigur, ăştia care se prind de schemă sunt nişte proşti. Explicaţia ilogică este prezentată (ca publicitate mascată) de mulţi pupători de pe net. Că dacă din pupat trăieşti, pupi şi unde e maro dacă ies bani.

Vor fi din nou mașini la oferta de Black Friday, de la mai mulți producători și dealeri auto. Reducerile încep dimineață, nu se știe exact ora la care începe, dar dimineață.

– bine …

mincinos

Oamenii care au în cap şi altceva decât rumeguş, se prind de schemă. Mă miră că nu le e ruşine să ne ducă în eroare în aşa un hal. În alte ţări de soare pline există legi care interzic aceste practici. La noi, şi săraci şi cu banii luaţi!

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.